Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Az ORTT szerint nem fontos, hogy hangot kapjon a károsultak véleménye

2009.01.28. 16:25 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Ez csak egy gyorsjelentés:

1. Az ORTT elutasította a panaszomat az MTI ellen. (Részletek holnap.) Kérem a jelenlévőket, számoljanak be a fórumon.)
2. Velem együtt 5-en voltunk utána a "sorstársak" megbeszélésén, kérek mindenkit, aki ott volt éjfélig küldje el, ahogy ő átélte a mai napot. és a fórumra is másolja be ezt az összefoglalót, h a többiek kérdezhessenek benneteket.
3. Legközelebbi találkozó: március első szombatja, valamilyen formáció (egyesület, pertársaság) megalakitása 10.000 Ft betételével, mint induló összeg és "küszöb", amennyiben 2009. február 26-og legalább 100-an leszünk, akkor ezekkel a paraméterekkel be akarnak szállni. (Magyarázat és megbeszélés, tanulságok a következő napokban.)

Eddig a bejegyzés a károsultak belső (zárt) oldalára, itt meg a többi hir a munkatársaknak:

a.) Holnap 9-re megyek tárgyalni egy NetSzemle 2.0 c. rádióműsor ügyében. Beszámolok.

b.) Holnap 10-től ingatlanalapok témában megyek rádioq 99.5

c.) Mayával a legsürgősebbeket megebeszéltem, kértem emlékeztetőt, most csak a lényeg: titkárnősködés, eszközök megtanulása, keddenként 9.00-10.00 személyes találk., a külső számom: 30_207-3333, maya veszi fel és szűri (de a héten még nem lesz tolongás).

Maya üzenetei nekem: http://startnap.com/joskanak

Az üzeneteim neki: http://startnap.com/majanak

És persze mától kezdve Munkanapló (blog).

Kedvenc témák = saját .ning-oldalak: Magyarság: http://magyarsag.ning.com*

- kapok 1 könyvet olvasni.

d.) Beszarás volt a mai ORTT, egy hétig ezen fogok nyámmogni a blogon. Jövő hétre jön meg az indoklás és 48 órán belül fellebezhetek. Idemásolom Miklós (legjobb károsult) beszámolóját, mert minket is érint:

"Számomra nem okozott meglepetést - az történt, amit vártam (és előre céloztam is rá itt a fórumon), azaz a panaszt elutasították. Én nem vagyok média- és kommunikációs szakember mint Jóska, ezért erről a vonalról én csak annyit mondanék, hogy az esetleges fellebbezésnek szerintem bizonyosan nem lesz eredménye. Ahhoz nem értek, jó-e nekünk az, ha erről nagy nyilvánosság előtt beszélnek. Egy esetleges újabb elutasítás esetleg felbátoríthatja a többi médiát, hogy továbbra se álljon velünk szóba - de ez csak felvetés."

*amig nincs saját szerveren NetSzemle.

Szólj hozzá!

Címkék: ortt maya

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr73908515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása