Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Teszt

2009.01.27. 18:51 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Jelenleg 250-en vannak a lev.listámon, az imént irtam nekik egy levelet. ha ma nem kaptál emailt, akkor nem vagy rajta a listán.

Elég korszerűtlen eszköz a lev.lista, de valamiért ragaszkodom hozzá, hamarosan ünnepli 8. születésnapját Szóval ha hézagosan is, de benne van 8 év története, és nem csak az enyém. A lista fele még Sunrideres, a többiek is régóta vannak, gyarapodás minimális az utóbbi 2 évben.

Majd arra biztos irok valami beszámoló vagy értékelés félét. A lényeg: itt is érvényesült és a mai napig érvényesül, hogy kapni igen, beleadni - az évek alatt - 2-3 ember volt hajlandó. Köztük a legtöbb forditást, cikket Halimától kaptam, köszönet értük. (Üzleti forditásban dolgozunk együtt barmoi régen, ráadásul az első 3-4 évben nem is találkoztunk. magától, kérés nélkül ajánlotta fel, és meg is csinálta, hogy a mozgalmi ügyekben FREE dolgozik.

na nem merülök bele. Tanulságos történet, de érdekesebb, ami most kezdődik.

Ha nem vagy rajta és fel akarsz iratkozni a listára, akkor ide klikk. Mostanában hetente 1 levél megy rá.

 

Szólj hozzá!

Címkék: lev.lista

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr43906711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása