Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

jelenleg 22 FaceBook "ismerőse" támogatja a NetSzemlét...

2009.01.17. 06:01 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

azzal, hogy feliratkozott az ismerősök közé Köszönet!

A FaceBook-ot választottam az iwiw-vel szemben, és akit csak tudok meghivok, hogy váltson az iwiw-ről. Nem csak a program folytonosos kiakadásaiból lett elegem, amelyen évek alatt sem voltak képesek változtatni, hanem semmiféle belső szabály nem akadályozza meg az embereket abban, hogy folyton-folyvást kéretlen leveleket kelljen olvasnom.

Becslésem szerint a kapott levelek 80%-a felesleeges, valamilyen reklám vagy körlevél, amely nem személy szerint nekem szól, nem testre szabottan, figyelemmel készült, nem releváns a számomra - vagyis időrabló, felesleges levél.

De ellenőrizzük le, nézd meg az iwiw-eden az utolsó 10 bejövő levelet és ird ide, hogy hány volt belőle értelmes, számodra hasznos, releváns, személyes levél. Komolyan kiváncsi vagyok rá!

Pillanat készül a szavazás!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr2882934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása