Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

A ma esti Zenit tévés műsorhoz*

2008.03.31. 11:11 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

A célom az, hogy legyen egy később is használható oktató videó, igy az lenne a kérésem, hogy ne kapcsoljunk be telefont, és elsősorban a www.japantapasz.hu weboldalt emlegessük, ahonnét bővebb információkat kaphat.

Ha engem akar valaki elérni, mert kérdése van, aklkor a www.telkes.net címet használjuk, ahol külön weboldal várja  a műsor nézóit az adás után.

Termékinformációkhoz továbbra is a 373-0234, minden hétköznap 9,00-14,00 között.

Az első 10 percben az "öngyógyítás lélektana" lenne a téma, a keleti egészségfelfogásra kifuttatva. Itt azt a hangulatot szeretném felidézni a nézőben, hogy bár bizzon az orvosában, ha van neki, és az öngyógyszereléstől tartózkodjon, a gyógyuláshoz egy olyan beállítódás a leghasznosabb, amikor abból indul ki, hogy ő aki beteg 100%-ban felel a beetgségéért és a 100%-ban felelős a saját gyógyulásért is. Egy kis "betegségmagatartás" bevezető, mert ez határozza meg jórészt a prognózist. Lelki, érzelmi tényezők keresésének fontossága, "majdnem minden betegség pszichoszomatikus".

A második részben., kb. 15 perc, végigmennénk a termékeken, de a bevezető szerint nem a hatásmechanizmust mesélnénk (az nem érdekes, a szervezet tudja  a dolgát), hanem azt, hogy melyik terméket hogyan használjuk, és mi az, amit várhatunk tőle.

- Japántapaszok, 4 fajta és mi a különbség, hogyan használjuk
- Koreai fájdalomcsillapitó tapasz (ÚJ a műsorban)
- Élet gyöngye (rostpótló és gluténmentes)
- Jiaogulan-tea
- Aromatollak (fejfájáscsillapító, élénkító, nyugtató) - mint a gyógyulási célkitűzés eszköze is. (ÚJ a műsorban).

Ahol van, ott mondd el kérlek a saját tapasztalataidat, azok a legértékesebbek.

A részletes információk tekintetében utalhatunk a korábbi adásokra, amelyeknek részletei megtalálhatók az interneten.

A harmadik részben, a befejező 5 percben arról beszélgetnénk, hogy hogy működik a Japántapasz Klub, miért érdemes regisztrálni. A JK egyik célja a terméktapasztalatok gyűjtése és ,megosztása az interneten elérhető Japántapasz Magazinban. A végén arra biztassuk a Drága Nézőt, hogy küldje be emailen vagy postán a tapasztalatait. Minden hónapban a legérdekesebb tapasztalatot begyűjtőknek termékcsomagot adunk ajándékba.

Az utolsó szó jogán biztassuk hogy kérdezzen bátran vagy irja meg a termékekkel szerzett tapasztalatait.

*Béky Lászlónak, a műsor vezetőjének írott levelem alapján.

Szólj hozzá!

Címkék: japántapasz öngyógyítás lászló aromatollak fájdalomcsillapító jiaogulan béky tapasz

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr71404315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása