Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Vegyszerű

2008.03.27. 13:41 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Vírus-szerűen egyszerű, ha indexes stílusban nyomnám, simán kurva egyszerűnek titulálnám az a 3 lépéses módszert, amelyet a munkatársaimnak ajánlok ma délután.

Ezek:

1. Fogadd meg, és tartsd is be, hogy minden nap írsz egy saját blog-bejegyzást.

(Marika most pl. lakásokat nézeget, és ha a végére ér, lesz egy tudása arról, hogy hogy érdemes lakást keresni. Ha leirná a blogjában, hogy mit tapasztalt, az hasznos lenne annak, aki szintén lakást keres a neten. kivel mi.)

Ehhez itt vannak a segédkérdések* ha pedig végképp nincs saját ötleted, akkor

2. Válassz ki egyet a neten a témádban elérhető cikkek, blog-bejegyzések, honlapok vagy videók közül egyet, és azt illeszd be. Ajánlott eszköz a Clipmarks. Érdemes a legjobbakat ajánlani, ha például megoldást keresel valamire.

3. Keress valakit, aki irástudó, szeret irni és/vagy videózni, vagy újságirói ambiciói vannak, és kérdezd meg, nem akar-e kapcsolódni a programhoz. Ha igen, akkor tanitsd meg ezekre a pontokra.

Eszközök: www.startnap.hu/csacsi - más nem kell hozzá. Ha videózni akarsz, bármilyen webkamera, fénykpezőgép, kamerás telefon elegendő, hogy a JM munkatársa légy. Itt vannak azok az oldalak, ahová videót lehet, illetve érdmes feltölteni.

Példa oldal: Self-help 2.0 - Minden elemében és bármilyen témában duplikálható. Technikai részleteket a Ning.com használatáról itt találsz. Az oldal teljes mértékben lefordítható magyarra, igy - ha érdemes lesz - akkor ezt megtehetjük. (Halima.)

Ha bármilyen kérdésed van, itt megteheted!

*Mindjárt írom.

Szólj hozzá!

Címkék: blog napi egyszerű

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr75399004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása