Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Leltár

2008.03.27. 12:54 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Ki mihez ért, és miről tudna írni, ha akarna:

Feri - média, média szemle, hitelesség, szerződések, mediáció, nyugodtan lelhetne a JM egészségpolitikusa, ezen felül csacsi program, netszemle, szabályos munkanapló. Az MFI vezetője, videón is. Tagokkal való kapcsolattartás eszközei. levelező lista, heti hirlevelek, amelyeknek az a feladata, hogy mint egy műsorfüzet, eladja az internetes tartalmakat, és elismerje azokat, akik ahhoz hozzájárultak.

Maya - egészség, holisztikus szemlélet, egészséges receptek, netszemle, terméktapasztalatok, ügyfélszolgálat, gyakori kérdések, mit olvasok, amyasági tapasztalatok. Célcsoport: olyan, mint ők. Mivel arc, videón is.

Marika - család, vallás, ügyintézés, utazás, terméktapasztalatok, időgazdálkodás, wellness-tapasztalatok. Mivel nem szeret beszélni, videón.

Márk - csacsi program, felhasználói önképzéshez tudnivalók, eszközök és azok használata, HEP-munkanapló, HEP-témák. VIP-program, akiket úgyis meg kell keresni a HEP-hez. Interjúk. Videoblog. (Ezek egy része már megy, MM és B. a legaktivabb az új eszközök használatában, ahol nem porosodik a video.)

Gyuri - Új elem, munkanapló, fejlesztési ötletek, rokon oldalak (magyar és külf. webkettesek értékelése, heti 1).

Kit lehet még meghívni, aki illeszkedne a programunkhoz.

NEKIK fejlesszünk, ga feltételezzük, hogy a "tartalomszolgáltatók" egyenlók a VIP-tagokkal.

Első lépés (a munkanaplón kivül): saját blog célcsoportjának meghatározása.

Szólj hozzá!

Címkék: stab

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr93398941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása