Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Pezseg az élet körülöttem

2008.03.20. 12:04 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Hihetetlen tavaszi pezsgés, amerre nézek.



Még nincs vége a hétnek, de már megtaláltak

- egy állítólag nagyon eredeti pénzügyi ajánlattal (péntek)
- egy biztosítás/befektetés kombinációval, szimpatikus ember, a segitségemet kérte, hogy ügyfelekhez jusson
- egy nagyon nyerő és gyorsan növekvő hálózattal, már ismertem
- egy másik nagyon nyerő és gyorsan növekvő hálózattal, amelyben ez az ismerősöm egy év alatt 1,7 MFt/hó jövedelmet ért el, igaz, a feleségével együtt két pozicióval, már ismertem, igaz, 3 évvel ezelőtt kóstolgattuk egymást egy cseh társasággal
- és még 2 internetes, külföldi, mindegyiket ismertem már.
- és akkor még nem soroltam a megbízható másodlagos információkat, amelyek között van nagyon érdekes, amire figyelni fogok, mert nem túl gyakori, hogy egy sikeres MLM-vezető 10+ év után kezdjen el új hálózatot építeni.


Miért nem hagynak dolgozni?



Utálok minden pénzügyi befektetést és biztosítást, kikapcsol az agyam, ha elkezdik mondani, és képtelen vagyok egy ezzel kapcsolatos szerződést elolvasni. Viszont tanulságos, ahogy megpróbálják ezeket eladni nekem, most már jó régóta sikertelenül.

De nevelem magam, és addig ültem itt, amig ennek a (számomra) kellemetlen helyzetnek, azaz hogy minden nyavalyával az elsők között megtalálnak, meg nem találom a poz. kimenetelét. A lehetőség benne, ahogy Jim Rohn tanácsolja pár bejegyzéssel hátrébb.

Ha már úgyis mindenki megtalál, miért nem indítok egy olyan tapasztalatgyűjtő oldalt, amelyben mindenki leírhatja a saját személyes, megélt történetét, de ennek egy feltétele azért van:

jelölnie kell, hogy a történet megírásakor van-e valamilyen érdekeltsége az adott céggel/termekékkel/hálózati vezetővel kapcsolatban,



amelyről beszámol, vagy nyilatkoznia kell arról, hogy nincs*. Micsoda érték lenne, gondoljátok el, összegyűjteni és rendszerezve elérhetővé tenni minden (tizedik) siker- és minden (századik) bukás hiteles történetét.

Mi az, amit magam is megtehetek?

Irok egy blogot a tapasztalataimról.


*Ha minden jól megy, ennek a tapasztalatgyűjtésnek a kerete kezdetben ez az oldal lehet (Duscussion) - ha esetleg érdekel valakit.

Szólj hozzá!

Címkék: befektetés mlm ajánlatok

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr38389130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása