Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Pozitív gondolkodás...

2008.03.17. 12:50 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok



írom ezt egy olyan pillanatban, amikor a rádióban éppen arról szólnak a hírek, hogy mind Amerikában, mind Magyarországon esnek a tőzsdék, és nagyon úgy néz ki, kezdődik egy súlyos gazdasági válság. Félsz? Reménykedsz? Aggódsz? Vagy észreveszed az új helyzet adta új lehetőségeket?

Az előző bejegyzésben elkezdtem, és holnap folytatom a webkettes sorozatot, remélem lesz belőle a végén valami kiadható, értelmes egész. Itt van például ez az amerikai oldal, amelyik arra szolgál, hogy a bankok kihagyásával rendehzessék a népek kisebb nagyon pénzügyeiket. Na most akkor az poz.gond., ha azt mondom, ezt érdemes lenne megcsinálni itthon is? Vagy az a helyes válasz, hogy ez nálunk úgysem működhet, egy olyan országban, ahol a tréningjeinken (2006-2007) a jelenlévők 15-20% elblicceli a belépőt? (Terembért.)

Amit ebben a sorozatban igyekszem kideríteni, és ennek érdekében vizslatom a magyar webketteseket is, vajon más is beleakad abba a mérhetetlen passzivitásba és letargiába, ami most a magyarok többségét - vizsgálatokkal is igazolhatóan - jellemzi?

Kiváncsi vagyok, milyen válaszok érkeznek erre a frissen feltett kérdésre, egyben arra is, hogy mire jutok a Poll-R szülőatyjával, aki a Gauss-görbe azon többségi csoportjában helyezhető el abban a tekintetben, hogy útálja a videózást, és feltehetően minden fajta szereplést is. Pedig nagyon sok kérdésem van, hiszen ez a kérdéscsináló legalább a tizedik, amit alaposan megkóstolok, és most már nagyon úgy tűnik, hogy végleg itt ragadtam. Szóval kíváncsi vagyok, ki van az oldal mögött, és vajon mik a tervei, és egyáltalán hogyan néznek ki a szavazók az ő monitorja mellől.

Na kellemes, szép, napos, és vidám hétfőt mindenkinek!

Szólj hozzá!

Címkék: gondolkodás hétfő pozitiv

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr86384422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása