Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Kihagy6atlan.hu - egy ígéretes új webkettes

2008.03.17. 17:44 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

1. Rövid az élet, nincs idő mindenre!
A legtöbb ember úgy éli le az életét, hogy a számára elérhető örömök, élmények többsége kimarad, ugyanakkor sok -felejthető- dologra pazarolja el pénzét és idejét.

2. Döntsük el közösen, mi az, ami kihagyhatatlan az életben!
Induláskor 8 témában, témánként 15-20 kihagy6atlant gyűjtöttünk össze, mindenhol az adott terület hozzáértő személyének segítségével, mely folyamatosan bővül a Ti ötleteitek által. Mivel az élet minden területén nem lehetünk otthon, bizonyára akad olyan téma, ami egy adott közösséget nagyon érdekel, de nekünk nem jutott eszünkbe. Ez esetben a témajavaslatod írd meg. Ha pozitív fogadtatásra talál, akkor elindítjuk a sorozat újabb tagjaként.

3. Osszuk meg egymással tapasztalatainkat és éljük meg az igazán nagy dolgokat!
Írd meg az adott témához kapcsolódó ötleteid, élményeid és szavazással értékeld az általad már megélteket, és oszd meg velünk, hogy neked az mennyibe került.
A végleges sorrend, a kihagy6atlan 33 a Ti szavazataitok alapján fog összeállni. E legjobbnak ítélteket pedig ki ne hagyjuk az életünkből!

A téma- és ötletjavaslatokat 2008. június 30-ig lehet beküldeni. Ez a kapu utána bezárul és a kihagy6atlan ötletekre kerek fél éven keresztül lehet szavazni. Az utolsó szavazatot 2008. december 31-én adhatjátok le.

Minden témában a 33 kihagy6atlan beíródik országunk történetébe is. Hogyan? Az egyelőre hadd legyen a mi titkunk...

Szólj hozzá!

Címkék: web2 kihagy6atlan

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr97384864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása