Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Készen van (Béta)

2008.03.13. 12:06 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Készen van és béta-tesztelés alatt áll egy olyan zárt körű weboldal, ahová csak ajánlással (2 referenciával) lehet bekerülni. Elsőként ebben a körben teszem közzé az új tanulmányokat, igy elsőként az üzleti blogokról szóló szakértői tanulmányt.

Utána jön a következő, a címe "Ki mer gazdag lenni" 2.0, amelyben bizonyítottan sikeres online és offline microfranchise programokat mutatok be egy-egy sikeres vállalkozó személyes sikertörténetén keresztül. Ehhez a tanulmányhoz kb. 20 - már eleve ismertebb és megbízhatónak mondott - céget és üzleti lehetőséget vizsgáltam meg.

A következő az Állásvadászat 2009. lesz, amelynek tervezett megjelenése 2008. október.

Végül pedig készen van egy könyv a Jiaogulan bemutatására, ez amolyan népszerű ismeretterjesztő kategóra". Bár lehet, hogy mindjárt TTP-könyvet kellett volna írnom, lehet hogy ez lesz a következő.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr100379174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása