Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Újraszületés nincs! Újjászületés van!

2008.03.11. 09:52 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok


Mi a kettő között a különbség?

Az újraszületés azt feltételezi, hogy én XY (akinek most hiszem magam) valamikor újra meg fogok születni. Ugyanezzel a személyiséggel, ugyanezzel a tudattal, ugyanilyen tulajdonságokkal, ugyanezzel az egóval.
Az újjászületés ellenben azt mondja, hogy ÉN (AKI azt hiszi, hogy ő XY) új testben, új személyiséggel, új tudattal, új tulajdonságokkal, és új egóval újra meg fogok születni.
Ahhoz, hogy érthetőbb legyen képzeljük el az életet úgy mintha színészek játszanának egy színdarabot.
A jó színész ha felmegy a színpadra megfeledkezik róla, hogy ki is ő valójában, elfelejti az otthoni problémáit és teljesen azonosul a szereppel amit játszik pl.: Otellóval.
Ha Otelló azt hiszi, hogy újra meg fog születni, és Ő lesz Mátyás Király akkor bizony téved. Ellenben ugyanaz a színész aki eljátszotta Otellót, a következő darabban eljátszhatja Mátyás Királyt.
A két szerep teljesen más - más személyiség, más tudat, más tulajdonságok, más egó, ami mégis közös, az az, hogy ugyanaz a színész játssza, és ez rányomja a bélyegét mindkét szerepre. (Forrás, és itt találod a reinkarnáció magyarázatának részletesebb leírását is.)



Figyelembe véve, hogy a felkínált tréningek közül a Nép melyeket választotta, megkezdem a Reinkarnációs tréning szervezését. Ha értesítést kérsz valamelyik tréning indulásáról, iratkozz fel  a levelező listánkra, mert ott szoktam tudatni, ha új tréning indul. Igy biztos nem maradsz le semmiről.

Ki fogja vezetni? Van jelöltem, nála összesen 3 alkalommal vettem részt utazáson, ebből kétszer csoportosan. Ezen kivül egy további alkalommal videóztam egy barátom az utazását, az ő beszámolójából is rá lehet érezni, hogy miről is szól ez valójában. Persze a legbiztosabb, ha az ember maga is kipróbálja.

Hogy történik a szervezés? Online gyájteni kezdem az érdeklődőket és indítok a témában egy új blogot. Ha elegendő számú jelentkezés összegyűlik, akkor egyeztetem az időpontját, a helyszínét, és a feltételeket a tréning vezetőjével, és értesítem erről a jelentkezőket.

Ára: Egyelőre csak saccolni tudok, kb. 15,000 Ft (1 napos), az első 3 jelentkezőnek 50% kedvezmény.

Jelentkezési lap: itt lesz, ha megcsinálom. Ez az aktus perceken belül meg is történik, amint befejezem ezt a bejegyzést.

Ha bármilyen kérdésed van az 1 napos Reinkarnációs tréninggel kapcsolatban, itt felteheted.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr67375627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása