Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Szereposztás, "használati útmutatóval"

2008.03.08. 06:34 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

A Japántapasz Klub szervezői, a stáb:

Werlein Maya, az MFI irodavezetője, vele találkoztok telefonon vagy emailben, ha terméket rendeltek, vagy ha valamilyen problémátok van a termékekkel, rendeléssel, pontokkal kapcsolatban. Maya az arcát adta a termékekhez és az internetes honlapohoz, újabban a reklámokhoz is, köszönet érte! Ami kívülről nem látszik, de érdemes tudni, Maya kezében futnak össze a reklám és hirdetés megrendelések is.
Maya helyes használata: Termék-rendelés, termékekkel kapcsolatos kérdések, terméktapasztalatok megosztása, ötletek és javaslatok beküldése, stb.
Maya helytelen használata: Megkérni, hogy magyarázza el a rendszer működését, vagy hogy valamilyen kivételes előnyhöz vagy kiváltsághoz juss. Nem érdemes pénz kunyeráló levelet küldeni sem.

Smaroglay Ferenc, az MFI ügyvezetője, elsősorban a gazdaságosságért, a pénzforgalomért, a legális működésért és a külső üzleti kapcsolatok építéséért felelős. Legnagyobb erőssége az, hogy képes csapatot építeni, és megfontolt döntéseket hozni.
Feri helyes használata: Kérdések és javaslatok a rendszer működésével kapcsolatban, hibák bejelentése és minden végső reklamálás, amit Mayával valamiért nem sikerült feloldani. Ferit érdemes keresni minden üzleti partnernek is, gyártóknak, bármilyen üzleti együttműködést keresőknek.
Feri helytelen használata: Minden más.

Mireider Márk, az MFI mb. informatikusa, Márk a felelős azért, hogy minden, a gyakorlatban hasznos funkciót vagy feladatot, online - VIP-tagok a saját irodájukban - meg tudjanak oldani.
Márk helyes használata: a honlappal, webshoppal, online marketing akciókkal kapcsolatos kérdések és javaslatok.
Márk helytelen használata: Minden, amit bárki más a környezetdben, ha VIP-tag vagy, akkor a szponzorod is meg tud válaszolni, vagy pedig Maya.

Ezeket a "használati útmuttaókat" az érintettek bevonásával és javaslatai alapján majd igyekszem pontosabbá tenni, ezt tekintsétek az én 0.9-es javaslatomank, de elindulásnak talán megfelel, hogy gyorsabban el tudd dönteni, hogy milyen problémával kihez fordulhatsz.

A stáb további tagjai.

Dr. Telkes József

Szólj hozzá!

Címkék: mark maya mm japantapasz stab smaroglay mireider

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr83370856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása