Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Körlevél a lev.listára

2008.03.02. 00:22 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Sziasztok,

a jövő hét a konferenciák hete lesz, paradicsom azoknak, akiket érdekel, hogy kik foglakoznak még kis hazánkban webkettes tervek megvalósitásával.

Kedden Web2Symp - ahol a hugommal együtt videoblogozni fogunk, kérdezgetjük az előadókat és a résztvevőket. Ez itt a konf. blogja .
Szerdán Startup konferencia az Aranytizben, ingyenes, és ezért még nagyobb lésztám várható. Ha minden jól megy, elmegyek és videózok. A felhivásuk .
Szombaton Japántapasz tréning. Részletek itt.

A www.hitelesember.hu  oldalon szavazás indult, a kérdés úgy szól, hogy kit tekintesz hiteles embernek.

Keresek egy Flash-programozót egy gyors, kb. 2 hetes munkára, Gisztáv barátom offline kirakós teszztjét kellene online megcsinálni. Ha ismersz vaalkit, aki jól Flash-ben kérlek hozz össze vele!

S akkor most a jegyezeteim, amelyek teljes listáját a NetSzemle oldalán látod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr75361373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása