Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Mar megint a magyarok :)

2012.09.14. 21:00 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Sziasztok Szupercsapat!!!

 
Először is szeretnék gratulálni Nektek a tegnapi teljesítményhez!
 
Szeretném, hogy tudja mindenki, hogy tegnap MLM történelmet írt a magyar csapat. EXTRÉM eredményt hoztunk, többen is érzékeltétek a fátokban, hogy kiakasztottuk az amerikai szervert. A programozóknak át kellett írniuk a szoftvert, mert nem ehhez volt igazítva.
 
Azt mondták az amerikaiak, hogy 30 ÉVE NEM TÖRTÉNT ILYEN AZ MLM IPARÁGBAN. Nevezetesen az, hogy 2 nap alatt 1000 ember jött be egyetlen lábon a rendszerbe, és ezt mi produkáltuk, közös erővel. Szóval a magyarok megint megmutatták, hogy mire képesek.
 
Amit az amcsik nem tudnak még, az az, hogy most még csak a vezetőinket raktuk be! A lényeg még csak ezután jön ugye. Az oroszokról már nem is beszélve, ha megmozdulnak itt alattunk... :)))))
 
Gyerekek, sírtam tegnap attól, hogy mire képes az összefogás, és szívből KÖSZÖNÖM mindannyiótoknak, akik ehhez hozzájárultatok.
 
Ígérem, hogy teljes erővel dolgozunk a magyar videókon, magyar anyagokon, magyar nyelvű ügyfélszolgálaton, és a tovább építkezésen.
 
Szeretném kérni, minden vezetőtől, aki vezetőnek érzi magát és vezetőként szeretne részt venni a management közös munkájában, hogy jelentkezzen, írjon nekem e-mailt (agi.gulyas@t-online.hu ), hogy a vezetői meetingekről értesíthessem, és együtt dolgozhassunk, együtt teremthessük ezt a hálózatot közösen, igazi csapatként. Szerintem mindannyian erre vágyunk. A cég minden háttértámogatást megad nekünk. Ehhez a hálózathoz milliók fognak csatlakozni, rajtunk múlik, hogy egész közép-kelet európa alattunk legyen.
 
Készül az első csapat oldalunk, hogy mindenkihez eljusson minden új anyag és információ, ennek a neve:www.teamyagooft.shp.hu Még most kezdtük el összerakni, adjatok pár nap türelmet, hogy feltöltsem a tartalommal. Csapat blogot is indítunk! Bemutatók, webkonfik időpontja is fent lesz hamarosan.

Szólj hozzá!

Címkék: Yagooft Szponzor Level

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr824777884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása