Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Magyar nyelvu osszefoglalo

2012.08.17. 21:30 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

A The Dispatch nevű helyi újság (North Carolina, Lexington, USA) 2012. augusztus 17-ei szerint a ZeekRewards a hét hátralévő részéig zárva tart.

A ZeekRewards weboldalán jelenleg a következő üzenet olvasható:
Zeek Rewards is currently unavailable. More information will be available shortly on this website.
A Zeek Rewards weboldal jelenleg nem elérhető. További információ hamarosan elérhető az oldalon.
A helyi újság szerint jelenleg hatóság előtti meghallgatás folyik a ZeekRewards kapcsán. Emiatt a ZeekRewards törölte a jövő hétre tervezett szokásos szerdai rendezvényét is (Red Carpet Event). Ez is várható volt, hiszen egy meghallgatás közepette bármilyen hivatalos rendezvény megtartása értelmetlen volna.
A céget nemrégiben vonta vizsgálat alá az észak-karolinai állami ügyész fogyasztók védelmével foglalkozó hivatala. Ebben az államban van bejegyezve a ZeekRewards anyacége, a Rex Venture Group LLC
Az értelmezések szerint ez azt jelentheti, hogy valamely szabályozó hatóság a ZeekRewards-nak, vagy az anyacégének (Rex Venture Group LLC) utasításba adta, hogy amíg a vizsgálat folyik, és az üzleti modellt ki nem vizsgálják teljesen, addig az üzletépítést szüneteltetni kell!
Ilyen már a hálózati marketing iparágban sokszor előfordult.
Az újság megszólaltatott egy embert, aki állítása szerint a Zeek nevében beszélt, de névtelen kívánt maradni. A megszólaló szerint a cég azért zárta be az irodáját, hogy az államügyészi hatósági meghallgatásoknak eleget tudjon tenni. Helyi idő szerint csütörtök délután az üggyel kapcsolatban az államügyészi hivatalt az újság sikertelenül próbálta elérni.

A vizsgálat ideje alatt a cég azért szünetel, mert bíróság kijelentette: egy fillér bevétele sem lehet a cégnek, amíg a vizsgálat le nem zárul.

Szólj hozzá!

Címkék: Zeek Zeekrewards Friss Fougyesz Felfuggesztes Hirek Lexington Dispatch

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr374718083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása