Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Bármikor kipukkanhat a világ legnagyobb pénzügyi lufija, a kínai

2011.07.28. 15:40 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Bármi elindíthatja a lavinát

"Az már biztosan látszik, hogy a növekedés egy buborékra épül, ami jelenleg a világ legnagyobbja, de hogy mikor durran ki, azt nem lehet megmondani. Ez valószínűleg a következő két év története, de bekövetkezhet akár holnap is"

Tovább a teljes cikkhez, amelyből nem derül ki, hogy igen, egyszer csak kidurran és minden osszomlik, de mi lesz utána? Szerinted? Mi lesz azután, ha kitör egy minden eddiginél hatalmasabb és pusztítóbb gazdasági világválság? Hogy éljük túl és mi lesz utána? Hogy lenne érdemes felkészülni rá, ha egyáltalán lehetséges? Szerinted?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr73107372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása