Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

420.000 Ft havonta, félállásban

2011.07.02. 18:34 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

1. Excluzív, hasznot és/vagy megtakarítást hozó információkat, köztük bizalmasakat is, amelyeket csak zárt körben lehet közreadni.

2. Árengedményeket, csoportos vásárlási szolgáltatásokat.

3. Belépési lehetőséget zárt körű rendezvényekre, online konferenciákra és zárt tévé csatornákra ingyen vagy nagy kedvezménnyel.

Pl. a Kérdezéstechnika tréning normál ára 25.000 Ft, a VIP-tagoknak azonban csak 12.500 Ft és ha hármat veszel, egy negyediket ingyen kapsz. (A legtöbben ezt ajándékba adjuk annak, akinek a részvételét nagyon fontosnak érezzük, de el is lehet adni, ha nagyon kell a pénz. Eladni azonban csak 25.000 Ft-ért, vagyis teljes áron lehet.)

Kereseti példa: Ancsika* kinyögte a befektetéseket és az első héten eladott 10 Kérdezéstechnika jegyet, az összesen ugyanannak a cégnek, akinek a vezetője "beiratta" a 10 legfontosabb emberét. Ancsika ezzel 125.000 Ft-ot keresett, amelyből a 10.000 Ft (a saját jegye) és a tagsági dij (10.000 Ft) levonása 105.000 Ft marad.

Egy hét, napi 4 óra, 105.000 Ft x 4 = 420.000 Ft havonta, megéri neked, hogy megtanuld és csináld?

Ezután szépen megvárom, mit dönt a másik, és biztatom, hogy kérdezzen, ha még tudni szeretne valamit.

Felszólító módot soha nem használok, kivéve ezt:

KÉRDEZZ!

*Képzeletbeli személy, reklámfigura, gyakran feltűnik majd a TV hirdetéseiben és szponzorált műsoraiban. Hirdetési üzletkötőket keresünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr83033047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása