Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Hétfő 13,30 Takáts Péter jön videós interjúra

2011.06.26. 23:21 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

11-kor meg Drábik János.

 

Takáts Péter 1973-ban a Műszaki Egyetem elvégzése után az Energiagazdálkodási Intézetben mint külföldi fővállalkozások gépészeti szerelésvezetője dolgozott, így többek között Marokkóban, Algériában, Albániában, Irakban és a volt Szovjetunió köztársaságainak területén állnak olyan hűtőházak, amelyek gépészeti szerelését és üzembe helyezését ő irányította.
1978-tól energetikai területen kezdett dolgozni, és a hűtéstechnika mellett a sűrített-levegő technika volt a fő szakterülete. 1979-től oktatói tevékenységet is kezdett és az energetikusok továbbképzésében vett részt mint az akkori felügyeleti szerv, az Energiafelügyelet meghívott előadója. Ennek keretében 1985-ig évente több előadást tartott a továbbképző tanfolyamokon.
Ezzel párhuzamosan egyre erősebben kezdte érdekelni a Földnek és a természetes környezetnek az állapota, ezért néhány társával együtt különböző témákban eljárásokat és szabadalmakat dolgoztak ki.

1996-tól egy német cég magyar leányvállalatainak volt ügyvezetője. Ezen feladatai végzése során érdeklődése az értékesítés és ezen belül is az emberi kapcsolatok felé fordult, és nemcsak az európai menedzserek munkájában és a nyugati kapcsolatok minőségébe volt alkalma közelről betekinteni, hanem megismerte a hazai vállalkozások életét és vezetőik munkáját és a magyar vállalkozások belső kapcsolatait is.

A Takáts Péterrel készült beszélgetéseket a Tiszta Hangok Rádió műsorarchívumában hallgathatod meg.

A szerzőről és könyvéről bővebben a www.menedzserkalauz.hu oldalon olvashatsz.

Kérdéseidet írd, légy szíves, a kommentek közé!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr703017343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása