Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Egy jó ötlet néha többet ér minden munkánál!

2011.04.11. 22:46 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

A gyors pénzkeresés, illetve a gyors meggazdagodás egyik titka az, hogy legyen egy jó ötletünk. Sok pénzt lehet keresni az interneten is, nagyon gyorsan, ha van egy nagyon jó ötletünk.
Étvágyhozónak itt leírom a milliondollarhomepage.com sikertörténetét, ha még nem hallottál róla, érdekes lesz!

Pár évvel ezelőtt évvel ezelőtt egy fiatal, 21 éves angliai fiatalember egy rendkívüli ötlettel több mint egy millió dollárnak megfelelő angol fontot keresett az interneten. Az egyetemi tanulmányai megkezdése előtt azon gondolkodott, hogy hogyan tudná összehozni a tanulmányai finanszírozásához szükséges pénzt.
Kitalálta, hogy eladásra fog kínálni egy egymillió pixelből álló oldalt 1 dollár/pixel áron.
Ez az ötlet annyira jó volt, hogy sokan, akik akiknek ez érdekesnek tűnt, elkezdték terjeszteni minek hatására sok üzletember és vállalkozó komoly pixel-vásárlásba kezdtett, reklámozás céljából.
Tanulság: Egy jó ötlet néha többet ér minden munkánál!

1 komment

Címkék: ötlet

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr102818908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.25. 17:01:27

Megszűnt a több évtizedes munkahelyem.
Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezdtem el keresni az interneten. Így bukkantam rá a KMD által kínált lehetősére, melyet mindenkinek ajánlok a mellékelt honlapon:

http:/kmdholding.com/hub3p3a

Amennyiben gyorsabban szeretnél a pénzkeresetben előrelépni és nem igényled a segítséget, a következő oldalon rögtön megkezdheted a regísztrációt és a dollárok keresését!
FM0204.iwowwe.com/
süti beállítások módosítása