Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Annyi minden történik, csak...

2011.02.25. 16:46 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

...pár sor jut mindegyikre.

Halima járt nálam és jót beszélgettünk videóra, ezt mindenképp folytatni szeretném. Jom Rohn magyarra ültetésén fogunk dolgozni egyelőre, közben megnézi alapasoabban, hogy mit is csinálok.

LL dolgozik a tegnap felvett videókon: Honti Laci járt nálam és egy remek kis sorozat lesz a beszélgetésből. Az Alapitványról szóló videóhoz meg gyűjtöm a kérdéseket.

Anyukám előkerült végre a Facebookon.

Sok olyan ügy bukkan elő (pl. MA mai telefonhívása, nemecsekernő* hálózata, stb.) amelyek nagyon is illeszkednek a mostani érdeklődési körömhöz, ráadásul mintha minden ugyanarról szólna.

Majd jövök vissza és ellátom linkekkel a bejegyzést, de akinek sürgős, úgyis megtalálja, csak a megfelelő kulcsszavakat kell beírni  a keresőbe.

Startnap. Igyekszem a sok minden között startnapokkal rendet teremteni:

Azaz, www.startnap.com/

Nagymamának

MLM

Freeland

Erre a linkre csak akkor kattints, ha felmerült benned, hogy szorosabban kapcsolódnál a projecthez és tulajdonképpen most keresgéled, hogy hol és miképp lehetne ezt a legjobban megcselekedni. Szóval komoly érdeklődők erre!

*Anonimitást kért, arca, neve nem jelenhet meg nyilvánosan. Igaza van, az 1-es mezőben vagyunk. Ha nem tudod, mik azok a kommunikációs mezők, akkor kattints ide!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr612690278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása