Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

A korral sorvad a kreativitás

2009.06.16. 17:16 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

A kutatók megvizsgálták, hogy az emberi öregedéssel együtt miként változik a kreatív képesség. Öt tényezõt vettek figyelembe: a gondolkodás sebességét, az ötletek erejét, a megoldás eredetiségét, a mögöttes koncepciót és az alternatívák számát. Bár az eredmény várható, az arányok mégis megdöbbentõek: míg az óvodásoknál 90-95%, addig az általános iskolásoknál már csak 70-75%, a középiskolásoknál 40-50%, a fõiskolásoknál-egyetemistáknál 20-25% a kreatív képesség kihasználása. A felnõttkorban pedig nem több mint 10%. Úgy tûnik, „ahogy öregszünk, úgy válunk egyre kevésbé kreatívvá. De azt is mondhatjuk, hogy ez álmaink leépülése.”

Forrás.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr651189173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borchi · http://www.hitelesember.hu 2009.06.16. 18:36:18

Ez az energetikailag offline-á válás folyamata, az univerzumból származó mindenki által elérhető forrástól való eltávolodás. Az Ego Istentől elszakadó tragédiája, a Paradicsomból való kivettetés megélése minden ember által. Még szerencse, hogy megtörtént a megváltás és a folyamat bármikor visszafordítható. Csak igent kell mondani, azt, hogy Igen, akarom! :)
süti beállítások módosítása