Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Jegyezzük fel: történelmi nap a mai!

2009.04.24. 13:51 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Az MTI első ízben írta a KÖSZ-ről - igaz, a Világgazdaságot idézve - lebetűzte, hogy "Banki Károsultak Önvédelmi Szövetsége"!! Fantasztikus! (Eddig ugyanis 10+ megkeresésünkre nem válaszolt a cég, és közleményeink egyikét sem tette közzé.)

Ezennel 138 nap után lrzárhatom ezt a szavazást is. Tanulságos, nem?

Egy picike feladat, ez is tanulságos, keresd fel a www.mti.hu honlapot és bal oldalt a keresőbe ird be: "ingatlanalapok". Ha beírom, hogy "KÖSZ", ez jön ki.

Számold meg, hogy hány találat van, és ebből mennyi az, amelyik idézi vagy néven nevezi a Banki Károsultak Önvédelmi Szövetségét? Százalékban?

MTI dosszié.

Az ünnepi alkalomra ideteszem a teljes cikket és jelezve köszönetemet. Igaz sok maradt még a minusz, de valamennyit most sikerült ledolgozni belőle.

Hoppá! Pereket indítanának az alapkezelők ellen a banki károsultak
 
Ősszel kerülhetnek tárgyalási szakaszba
 
Jelen állás szerint öt-hét alapkezelő ellen indítanának pert a Banki Károsultak Önvédelmi Szövetségének szervezésében az ügyfelek a hazai ingatlanalapok novemberi felfüggesztését követően elszenvedett károk miatt - olvasható a csütörtöki Világgazdaságban.
 
A még bejegyzés alatt álló egyesület képviselője, Hajdú Miklós a lapnak elmondta: a perek leghamarabb kora ősszel kerülhetnek tárgyalási szakaszba.

A szervezet honlapján eddig 1100 befektető regisztrált, közülük április elejéig nagyjából kétszázan fogalmaztak meg összegszerű kárigényt, amelyek együttesen 150-200 millió forintra rúgnak. A majdani pertársaságokat képviselő ügyvédi irodát nyilvános pályázat során már ki is választotta az egyesület - jelezte Hajdú Miklós.

Az alapkezelők ellen beadandó kereset előtt magánszemélyek - köztük Hajdú Miklós - közigazgatási pert is indítottak a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) ellen annak november 7-i határozata miatt. A kezdeményezők szerint az ingatlanalapok felfüggesztéséről szóló döntés több ponton is jogszabályt sértett, és azt szeretnék elérni, hogy a bíróság azt hatályon kívül helyezze - olvasható a cikkben.
 
MTI
 

Szólj hozzá!

Címkék: mti kösz szavazas hajdu miklos

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr631083903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása