Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

10 mondat a Japántapaszról és az Egészség derűje portálról

2009.04.05. 19:47 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Maya:

A Japántapasz ma már többet jelent, mint egy 10 éve a hazai fogasztók számára is elérhető különleges wellness-terméket, amelyről a keleti országokban úgy tartják, hogy méregtelenítik a szervezetet. A Jiaogulan-tea újdonság, elsősorban azoknak ajánljuk, akik fokozott stressz-terheléssel kénytelenek élni, de a nagyvárosi embereknek is érdemes kipróbálniuk, ugyanis a kínai gyógyászatban ezt a növényt a tüdő táplálaként tartották nyilván. A fogyasztói tapasztalatok szerint, ahogy ezt a videókont láthatod csökkentheti a magas vérnyomást is. Mindkét termék minden korosztálynak érdemes kipróbálnia, és egyikkel sem tapasztaltunk semmiféle mellékhatást vagy más kényelmetlenséget.

A keleti filozófiát megismerését, a magunkra figyelés képességét, a megérzések fontosságának felismerését segíti az Egészség derűje portál is, amely közösségi szerkesztéssel készül. Ez azt jelenti, hogy várunk minden öngyógyítási módszerrel, termékkel kapcsoaltos tapasztalatot, amelyet most már nem csak szóban (telefonon), írásban (cikkekben), hanem videón is fel lehet tölteni az oldalunkra. Szeretnénk, ha idővel minden fontosabb egészségügyi kihívással és élethelyzettel kapcsolatban találna a látogató olyan hasznos tanácsokat az oldalon, amelyeket hiteles emberek hiteles módon osztanak meg a többiekkel. Regisztráljon oldalunkon.

Végül felhívjuk a figyelmét, hogy a Japántapasz.hu oldalon mindazoknak érdemes regisztrálni a Japántapasz Klubban, akik szívesen vállalkoznak arra, hogy hasznos ismereteket megosszák saját környezetükben azok között is, akik nem használnak internetet. Számukra a rendszer levásárolható pontokat ad, és rendszeres munkával akár jelentős kiegészítő jövedelemre is szert tehetnek.

Szólj hozzá!

Címkék: japántapasz maya

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr991048143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása