Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

YouTube videó beillesztése "high quality" verzióban

2009.03.25. 15:28 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

A YouTube egy ideje elérhetővé teszi egyes videóit jobb minőségben is. Azonban ha ezeket a videókat be akarod illeszteni blogodba, weboldaladba a YouTube-on megadott "embed" linkkel csak a gyengébb minőségben tudod megtenni. Kicsi trükkel azonban a jobb minőség is beilleszthető.

A trükk mindössze annyiból áll, hogy a YouTube embed kódjában megadott URL-ek végére oda kell biggyeszteni egy &ap=%2526fmt%3D18 string-et, illetve meg kell adni a nagyobb "height" és "width" értékeket.

Demó:



"&ap=%2526fmt%3D18" nélkül



"&ap=%2526fmt%3D18" stringgel

Elindítva a videókat jól látszik a különbség a táblán levő szövegeknél.

Forrás.

Szólj hozzá!

Címkék: youtube

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr391025009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása