Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

www.bankok.try.hu - a hirszerző kiemelt blogja

2009.03.15. 18:22 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Azt írják az internetes marketing guruk, hogy a tesztelés után tedd a legerősebbet még erősebbé. A blog szolgáltatók versenyét a Hirszerző nyerte, második helyezett a Blog.hu, a harmadik a Blogter.hu, a negyedik a Freeblog.hu, az ötödik a Blogzona.hu, a hatodik a Buzz.hu ingatlanalapos blogja.

Hogyan tegyen mér erősebbé a legerősebbet?

1. Kapott egy közvetlen címet: www.bankok.try.hu a www.kosz.blog.hirszerzo.hu helyett 8melett, átirányitva).

2. Naponta 2x, lehetőleg állandó időpontokban teszek közzé új bejegyzéseket (reggel 6,00 és este 6,00 bár nem tudom, ez kinek fontos, és nehezemre is esik, hogy mindig programozzam a megjelenés időpontját.)

3. Mint most, a különleges vagy sürgős közléseket soron kívül közzéteszem, ezzel is jelezve, hogy ez egy "tendkivüli" vagy "excluziv" közlemény volt, amely csak ezen a blogon jelenik meg. (A legutóbbi a mai bejegyzés, amely a "A tüntetést fontolgatják az ingatlanalapok károsultjai" címet kapta.

4. Videók gyakoribb használata.

5. Ezen a blogon alapul a Halima által hamarosan megkezdett, heti 1-2 bejegyzésre szorítkozó angol nyelvű összefoglaló, előkészitendő a nemzetközi kapcsolatokat. Most a könyv fordításán dolgozik.

6. Részletek a könyvből (csak itt).

7. Médiában ahol lehet, említeni, hivatkozni.

8. Videókon a felirat marad www.netszemle.hu, de annak fő oldalán a blogot kiemelem és az RSS-ét is beteszem.

9. ...és még még még? 100.000 ember vár ránk, mint megváltóra.

7. Neked van valami ötleted, hogy lehetne kizárólag FREE eszközökkel nagyobb látogatottságot elérni?

Még valami: 3 napja van 1 titkom, amit persze Miklós tud és az elnökséggel is megosztom, ha találkozunk vagy telefonálunk*. Meg még valaki, akinek tudnia kell, hogy ezzel a bejegyzéssel neki üzenek és köszönöm, megkaptam az értékes infót. Elismerésem!

Érdekes hozzászólások itt!

*Mit gondolsz, lehallgatnak már? Hogy lehet ezt ellenőrizni? Mindenesetre minden telefont rögzitek, amely a 457-0903-ra jön, már csak a rádió műsorba készülő bejátszásokhoz is.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr941003984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manfy 2009.03.15. 23:20:12

Joomla!

És nem linkelek ki az oldalról úgy, hogy nem új oldalba nyílik meg a site! Ezzel el is ment a látogatód!
süti beállítások módosítása