Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Tüntetés helyett ezt a megoldást javaslom a KÖSZ tagjainak*

2009.03.13. 01:16 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

(Válasz Miklós hozzászólására.)

*Csakhogy a megvalósításához legalább 5x ennyien kell, hogy legyünk. Áprilisra tartogatnám, ha nem vezetnek eredményre a pénzügyminiszterrel vagy Keller László államtitkár úrral és a PSZÁF elnökével a tárgyalások. Miklóst a "nyitott vagyunk" kijelentés ellenére elhajtotta a Raiffeisen (ld. a bejegyzését itt oldalt). Nem jó jel, jobb ha áprilisig felkészülünk és addig elérjük a "kritikus tömeget", ami a tapasztalataim szerint a teljes létszám 10%-a. (Ennyien vennének részt szerintem egy ilyen vagy ehhez hasonló akcióban.) Mi a véleményetek? Milyen hatása lenne, ha a KÖSZ önkéntesei (és a szimpatizánsok) egy fél napra - figyelmeztetésként - megbénítanák a bank fiókok működését és mindezt úgy, hogy csak szó szerint azt csinálják, amit a fejesek a nyilatkozataikban elvárnak az emberektől?

Ezt a bejegyzést holnap teszem közzé a KÖSZ zárt oldalán.

Azoknak, akik nem ingatlanalaposok károsultak, de támogatnák a banki ügyfelek civil érdekvédelmét, pláne ha részt venne az illető a fenti akcióban, kérem, ezen az oldalon regisztráljon, hogy értesíteni tudjam a további fejleményekről!

Szólj hozzá!

Címkék: raiffeisen pszáf pénzügyminiszter hajdú miklós farkas istván

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr49999303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása