Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Szerepcsere a passzív mezei KÖSZ!-taggal 0.9*

2009.02.27. 07:47 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Könnyen lehet, hogy az jár a fejében, hogy "ne szólj szám, nem fáj fejem". Meg hogy "Remélem, sikerül visszaszerezniük a pénzemet". "Félek, hogy valami bajom lesz, ha pattogok."

Ha beszélnénk, akkor ezt kérdezném Tőled, azt mondod....

"Ne szólj szám, nem fáj fejem"

Azért tartunk itt, mert hagytuk, hogy a bankok, amelyeket a profit hajt, addig nyomuljanak, ameddig csak tudnak. Szerinted miért van az, hogy a magyar - helyesebben a Magyaroszágon működő külföldi bankok - tőke arányos profitja a többszöröse a "fejlett" Eu-országokban működő bankokénak? Vagy az mitől lehet, hogy nálunk sokkal magasabb a kamat marzs (tudod mi az?), mint Nyugat-Európában"?

Megvárom a választ.

"Remélem, sikerül visszaszerezni a pénzemet."

A kérdésem, kedves Sorstársam: Segítesz benne? Mert ha nem, akkor nem fog sikerülni! Sokan kell legyenek a hátam mögött, amikor a pénzügyminiszterrel vagy az éppen aktuális kormányfővel vagy a pénzügyi felügyelettel tárgyalunk. Nem lenne-e könnyebb Hajdú Miklósnak meggyőzni a felügyelet elnökét, hogy jobb, ha villámgyorsan átállnak a mi oldalunkra, vagy odahívom a tagjainkat a ház elé? Eljönnél? Szerinted hányan lennénk? Szeinted jobban tud-e tárgyalni a nevedben is, ha 450-en vagyunk, mi ma, amikor ezeket a sorokat írom, vagy április végén, amikor még a must téli álmukat alvó érintettek reménykednek abban, hogy legalább áprilisban hozzájuthatnak a pénzükhöz, amely novemberben lett volna esedékes? Szerinted mikor lesz jobb egy, a témáról szóló könyv, ha abban a ingatlanalapok felfüggesztésének következményeit 10 ember tapasztalataival fűszerezem, vagy ha 1000 ember leírt, magnóra mondott, vagy videón elbeszélt beszámolójából válogathatok?

Megvárom a választ.

"Félek, hogy valami bajom lesz, ha pattogok"

Mi bajod lehet?

Te mit válaszolnál, ha ezeket a (sajnos, egyelőre) ki nem mondott kérdéseket érzékelnéd a levegőben? Vagy mi lehet a fejében annak, aki beiratkozott, de felé se néz az oldalnak vagy ha igen, akkor valamiért nem szavaz? (A regisztrált tagok 10%-a válaszolt a zárt oldalon lévő fontos szavazásra, amelyet az oldal teteján, fő helyen tettem láthatóvá, tehát olyan nincs, hogy ne vegye észre, aki benéz az oldalra.)

*Ez azt jelenti, hogy ez egy cikk tervezet a károsultak zárt oldalára és a külső blogra szánom.

Szólj hozzá!

Címkék: tüntetés pszáf szerepcsere

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr57968984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása