Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Ingatlanalapok, média összefoglaló

2009.02.18. 09:09 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

 

Megdöbbenve konstatálom, hogy a Magyar Bankszövetség honlapján 2008 április 22-én jegyzik az egyetlen és egyben utolsó sajtóközleményt. Ehhez képest a PSZÁF nemrég megújított honlapja gazdag tárháza az információknak. Majdnem azt irtam, "természetesen", de nem természetes szerintem, hogy egyik "szerv" oldalán sem jelenik meg a befektetők honlapjának, vagy sajtó aktivitásának az elérhetősége.

Érdemes lenne feldolgozni, az időrendet is figyelembe véve, hogy mikor és hogyan jelenik meg a károsult befektetők hangja a médiában.

Az eddigi legtöbb csatlakozót hozó közlést az ATV-nekpontosabban az Egyenes beszédnek és műsorvezetőjének, Kálmán Olgának köszönhetjük. Teljes egészében közlöm, mert ez az anyag akár a tagszervezésben is használható. Sikerét annak köszönheti, hogy explicit lehetett beszélni arról, hogy most ez a lényeg: minél több érintettet összeszedni, tájékoztatni, és együtt egyesületet, pertársaságot alakítani.

Tehát az első díjas idézet:

A bankok csak 90 nap után fizetnek azoknak, akik ingatlanalapokban tartották a pénzüket.

Video helye - sajnos nem lehet beilleszteni.

A megtakarítások azonban ezen idő alatt is veszítenek értékükből. Telkes József, a Banki Károsultak Önvédelmi Szövetségének alapítója szerint az eredeti viszonyokat kellene visszaállítani.
A jelenlegi szabályokat Telkes József szerződésszegésnek tartja. Telkes szerint: akár másfél, két évig is tarthat egy-egy kifizetés. Az alapító az Egyenes Beszédben elmondta: jelenleg is várják a károsultak jelentkezését: a szövetség szerint körülbelül 100 ezer embert érint hátrányosan a pénzintézetek döntése.

Eddig az idézet.

2. helyezett: Betlen János

A fő cél, a tagszervezés szempontjából* hasznos volt még a Nap TV-ben zajlott beszélgetés Betlen Gáborral, aki azon sajnos ritka riporterek közé tartozik, aki figyelni és tud, és akivel valóban beszélgettünk.

3. helyezett: Duna TV / Családbarát Magazin

Itt az összes, az ingatalapok ügyével kapcsolatos KÖSZ! megnyilvánulás gyűjteménye.

Saját videóinkat itt találod. Ez meg az ingatlanalapos gyorsoldal. Válogatott blog bejegyzések.

Ha valaki érintett, ezzel az 5 lépéssel tud tájékozódni.

Ha pedig valaki nem az, de szeretni bekapcsolódni a banki ügyfelek civil érdekvédelmét szervező csoport munkájába, ezen az oldalon regisztrálhat.

Végül ez itt a KÖSZ! fő oldala.

Legeslegvégül, ma este 21 órától a Rádió Q 99.5-ös frekvencián, vidékről a Rádió Q honlapjén hallható, internetezőknek szóló műsorom, a NetSzemle.hu utolsó órájában az ingatlanalapok ügyével foglalkozom. Vendégem - telefonon - Hajdú Miklós, a KÖSZ! szakmai vezetője, akinek a blogját minden alaposabban tájékozódni akaró netpolgár szíves figyelmébe ajánlom. A műsor blogja az előzetessel itt található. A műsor gyorsoldala.

Megjegyzés: sajnos az ősblogba a nolblogon nem tudok belépni valami oknál fogva, pedig ennek a bejegyzésnek ott lenne a helye.

Aki ismeri a szabványokat.

1. dijas: 5/5/4

2. helyezett: 5/4/5

 * Jelenleg 400-an vagyunk.

Szólj hozzá!

Címkék: média pszáf bankszövetség netszemle ingatlanalapok

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr34950030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása