Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Hitelesség teszt és dokumentálás

2009.02.13. 10:58 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Ez a bejegyzés másolat a károsultak zárt érdekvédelmi odaláról. Minden anyag kihozatalához a cikk vagy bejegyzés szerzőjének engedélyét kértem. Ez esetben megkaptam az engedélyt saját magamtól, igy - már csak a dátumbélyegző és akár birósági tárgyaláson is felhasználható dokumentálás - kedvéért. Ebben a pillanatban hivott Miklós, h fél órát késik, mert... Ő egy koronatanú arra, ha Tisztelt Biróság kétségbe vonná ennek a bejegyzésnek a hitelességét vagy éppen most történne valami olyasmi, ami érdekessé teszi, hogy mit tettem 2009 február 13-án pénteken, miután irtam ezt a bejegyzést, eredetiben úgy fél órával ezelőtt. (A pontos időpont ott van az erdetiben, nézg meg, mennyit tévedett az emlékezetem.)

Tanú vagy te is wazze, aki most olvasol, haha! (Egész életemben sosem pereskedtem és csak becsapott hitelezőként keveredetem el pár tárgyalásra, nagy élmény volt. Következtetés: GÁZ, ahogy velem és más tanúkkal bántak, de egyelőre maradok a banki érdekvédelemnél.)

A netSzemle.hu csapatában, ha valaki itt szerkesztő vagy akármi akar lenni, annak a munkanapló napi vezetése "erősen ajánlott", mondhatni kötelező.

Szeretném látni, hogy mit csinálsz, hátha éppen kapcsolódás van. A banki téma ilyen, aki nem hiszi, járjon utána itt!

 

 


 

- Ezen az oldalon érdemes hozzászólni azoknak, akik szeretnék elmesélni a tapasztalataitakat arról, amit eddig az internetes érdekvédelemben észrevettek, vagyis amiről fontosnak tartjátok - "régiek!" - megörökíteni vagy vitára bocsájtani a választ arra az alapkérdésre, hogy "Lehet-e érdekvédelmet szervezni az interneten". Miben segíthet? Segíthet a főként fiatalokból álló Propeller olvasók bevonásában. Máris előfordult, hogy egyik új tagunk tagunk arról számolt be, hogy a KÖSZ! oldalára az unokája hívta fel a figyelmet.
- Ez most jelent meg, érdemes kommetnben elmondani itt is a véleményedet, de ne csak itt a chaten, mert azt csak mi lájtuk, hanem a cikk mellett is, mert a friss cikkeket pár napig sokan olvashatják.
- Az origo és az Index fórumán és mindenütt máshol, ahol adnak a szavadra, időnként beszámolni az "ingatlanalapos botrány" hireiről, mert mint a Portfolio tegnapi cikkéből kiderül, a "bank szakma" oldaláról nem csak baráti közlésekre számíthatunk. Itt olvashatod a válaszainkat a cikkre (Balázs, Miklós).
- Figyeld meg a fenti (ős)blogon a hozzászólásokat és ha jónak látod, add közre a tapasztalataidat itt is, mint bárhol máshol, ahol kommentként kapcsolódni lehet az adott blog-bejegyzéshez. Egy szóval: ahol csak lehet, képviseld az "igazságot", pontosabban azt, hogy mi érintettek miért tartjuk gazságnak azt, ahogy ebben az esetben a bankok, az állami felügyelet, a politikusok (alkotmányellenes törvényt hoztak a nyilvánosság kizásárcal és az érintettek megkérdezése nélkül), és hogy mindeezekről, ha minden jól megy, március 7-én könyv jelenik meg. "Gyorsjelentés az ingatlanalapok befektetőinek kálváriájáról", a könyv címéről még pár napig lehet szavazni, aztán felteszem majd a kérdést, hogy ki jön március 7-én az egyesület (majd az ezt követő pertársaság) megalakítására.
- Magyarázd el, ahol szükséges, hogy nincs más eszközünk, mint az internet, és hogy ne higgyen el mindent, sőt inkább semmit sem abból, amit eddig az ingatlanalapok felfüggesztésének okairól és a törvény megváltoztatásának körülményeiről olvasott vagy hallott. A saját eddigi sajtó-izéinket erre a gyorsoldalra gyűjtöttem össze.
- Tartsd nyitva a füled, mert szemtanúkat keresek, akik névvel vagy név nélkül, de bizonyítható információkkal szolgálnának arról, hogy történt-e valóban "nyomásgyakorlás" bizonyos "nagy bank" részéről, vagyis hogy érdemes-e az interneten véletlenül megtaláld információnak hitelt adni. (Ezt az ügyet a bejelentésemre immár 2 hónapja vizsgálja a Versenyhivatal.) Ugye nem olvastál erről semmit? Hallottál róla a rádióban vagy a tv-ben? Pedig erről szólt a KÖSZ! első közleménye. (Nyilatkozatok.)
- A Rafi a minta, az Etalon, amit (a levélmintákkal együtt) a többi alapkezelő t. ügyfelei majd átvehetnek, ha akarnak. Másrészt mert felcsuti úr kezd a kedvencem lenni, de nem azért mert a HVG cikkében büszkén vallja, h munkásőr volt a karrierje érdekében, hanem mert a cselekedetei álszentek és öncélúak, mint a napokban megfigyelhető "szegények bankja" egyik alapítója. Lenne időm, vicces képeket gyártanék róla vagy fénykép szerkesztővel virtuálisan mesélném azt, amiről azt gondolom, valójában kimondana, ha az igazat mondaná. Majdnem összefutottunk a Naptévében, de ami késik, nem múlik, máris lehet üzenni neki itt a videohoz irt kommentekben!
- Továbbra is mindenkit kérek szépen, hogy irjátok le, nektek mit mondott a bank, milyen tájékoztatást adott az ingatlanalap befektetéssel kapcsolatban, mert hiteles történetekkel - egyes szám első személyben megfogalmazott, névvel, cimmel ellátott beszámolókkal - kell dokumentálnunk azt az állításunkat, hogy a bankok a fogyasztókat megtévesztő módon (nem) tájékoztattak megfelelően bennünket.
- Biztassatok mindenkit, akit érdekel a téma, hogy az origó fórumán kérdezzenek, ha nem értenek valamit, vagy keressék fel ezt a fórumot akkor is, ha nem érintettek, de elegük van a bankok piszkos trükkjeiről és támogatni szeretnék a banki érdekvédelem civil létrehozását, vagyis azt, amit éppen itt művelünk.
- 2009. március 7-én az alakuló ülésre nem csak "károsultak" jöhetnek, hanem mindenki, aki jelenlétével, és ha majd egyetért a célokkal, akár a tagságával is segíteni akar a banki ügyfelek civil érdekvédelmének létrehozásában. (Dolgozom, ma de. is találkozom Balázzsal és Miklóssal ebben az ügyben, és a javaslatainkat hamarosan elétek tárom.)
- Aki tudja a telefonszámomat, kérem kezelje bizalmasan, mert a TV2 jóvoltából elszaporodtak a károsultak érdeklődő telefonjai. Itt úgy segithetsz, ha a saját környezetben vállalod, hogy felhivhatnak az érdeklődők. rendszerint az internetes regisztrálásban kérnek segitséget. ha vállalsz ilyen "új tag tanácsadó" szerepet, kérlek ird be a nevedet, a tel.számodat és a körzetet, ahonnét megkereshetnek.
- A cél továbbra is az, hogy minél többen legyenek alapító tagok a KÖSZ-ben március 7-én, mert ha azt mondhatom XY fő elvátrsnak, hogy 300-an vagyunk, az nem ugyanaz a nyomás, mint ha minden 100. érintettet megtaláljuk. Számold ki, és gondold magad XY helyében, aki attól fél, hogy az internetes "hőbörgésből" nehogy a PSZÁF székháza vagy a Pénzügyminsztérium előtti tüntetés legyen.
- Pedig még nem is tudják az et-ak, hogy van nekünk jobb eszközünk is, az internetes tüntetést, ahogy ennek előszele a továbbadásra javasolt buszos reklám. (Nem, nincsenek igazi köszös buszok Budapesten, csak koszosak!)
- Jut eszembe: ingyen reklám ha koszos (vagy havas) autókra ráirod: http://help.try.hu :)
Na enyit reggeli agymenésnek, kellemes pénteket és aztán tartalmas, pihentető 7végét mindenkinek!
Jóska
Ui.: Túl sok a cucc az oldalon, javasoljatok, ai igy gondolja, mit vegyek le? Az oldal szerkezetét tudom irányítani, de mindent nem tudok megoldani, mert ez egy szabvány oldal, amerikai szerveren fut, és az ügyfélszolgálata szar. Viszont olcsó.
Iratkozz fel a NetSzemle.hu heti hirlevelére!

Szólj hozzá!

Címkék: szavazás kösz segits add tovább banki trükkök tedd blogodba

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr93940647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása