Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Dr. Tóth Balázs, Hajdú Miklós

2009.02.13. 17:28 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Összeültünk, hogy megbeszéljük az ügyvéd kiválasztásának módját. Először Miklós beszámolt az eddigi ügyvédi jelentkezésekről. Döntöttünk, hogy pályázatot írunk ki, és az ügyvédek előszűrését online kérdőivvel végezzük.

A megbeszélés után egy jó órás videó beszélgetést rögzítettem Balázzsal, ennek egy része nem nyilvános, mert nem bizonyítható információkat - "pénzpiaci pletykákat" - tartalmaz arról, vajon melyik nagybank lehet az, amelyik zsarolt. Balázs, mint a "kistarcsai ügy" felelőse beszámolt arról, hogy még nem kapott választ az önkörmányzati ülés internetről levett eredeti jegyzőkönyvével kapcsolatban, amlyet az önkormányzat - mivel közokiratról van szó - köteles kiadni. (Az nem jogellenes, hogy leszedi a nteről? Úgy gondolom, hogy az önkormányzati jegyzőkönyveket nyilvánossá kell tenni. Balázs?)

A videót gyorsan megvágom és publikálható részeit közzéteszem a honlapon. Érdemes, aki teheti, a saját történetét videón vagy hangban is elég, dokumentálni, mert a EadioQ másorában a PSZÁF szóvivő kétségbe vonta azt az állításomat, hogy a bankok félreveztő tájékoztatást adtak az ügyfeleknek és hogy volt, akit még akkor is "leveszéltek" az ingatalanalap jegyek visszaváltásáról, amikor banki körökben már tudni kellett, hogy... Szóba kerül még a beszélgetésben Balázs saját története. Eddig 3 videós bizonyíték van a birtokunkban tehát, nem lenen rossz nagyobb mennyiségben gyűjteni ezeket, és aztán március 7 után ünnepélyes keretek között átnyújtani (virtuálisan) a PSZÁF elnökének. Akció célja: kénytelen legyen az elnök úr, valamint - és elsősorban Felcsuti Péter úr - és válaszolni végre azokra a kérdésekre, amelyekre november óta nem kap választ a károsultak - úgy kéne mondani: Felcsuti Péter úr által Farkas István PSZÁF elnök úr közeműködésével becsapott befektetők - gyülekezete.

(Ide beteszek egy szavazást arról, hogy szerintetek melyik "nagy média" idézi elsőként (vagy soha, egyik sem) ezt a bejegyzést, illetve azt, hogy a KÖSZ! nyilvánosan kérdezi meg Felcsuti Péter és Farkas István urakat, hogy miként képzelik azt, hogy 100.000 magyar ember - és az ország - továbbra is tűrni fogja az önök piszkos trükkjeit.

Jó, a stilusan finomitani kell, a tévében nem ezekkel a szavakkal mondanám el ugyanezt, de ez a lényegen nem változtat.

Sajtó! Ha idézed ezt a bekezdést, a saját felelősségedre teszed. Csak akkor idézd, ha azonosulsz a kérdés jogosságával, és a közvélemény, és elsősorban a megkárositott befektetők azon jogával, hogy megtudja milyen körülények között került sor a nagy tömegű kisbefektető megtakarításainak a KÖSZ! szerint alkotmányellenes zárolására.

Szintén érdemes rögziteni, hogy a pénzügyi felügyelettől Balázs kérte a döntést előkészítő anyagok rendelkezésre bocsájtását, válasz még nem érkezett.

Végüól, de nem utolsó sorban elmeséltem Balázsnak (amig Miklóst vártuk) a média tervemet, de ezt most nem irom le, mert először azt szeretném olvasni, hogy Balázs fejében mi maradt meg. :)

Jó nap volt, szerintem sokat haladtunk. Közben folyik körülöttem a költözködés, ugyanebben a házban eggyel lejjebb megyünk, kisebb lakásba, és némi gondolok támadtak a telefon és internet áthelyezésével. Videóra vettem, ahogyan Marika elmeséli Janónak, hogy miért akadt ki a jó matávra, amely most t-online, és hogy miért is kell 2009-bene egy távközlési céggel postán (papiron) levelezni és hogy miképpen lehetséeg az, hogy ugyanezen cég ügyfélszolgálati email címét rendszeresen nem lehet elérni, mert hagyják betelni (!) levelekkel, stb. Jó kis videó, megkapja majd a linket a matáv vezérkara a hozzá tartozó kérdésekkel, amelyet remélem a blog olvasói segitenek majd összeállitani. Első kérdés: noooormális?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr40941361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása