Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

2008/2009 - 2. rész

2009.01.15. 20:22 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Az 1. rész után itt a második, igyekszem összeszedni - elsősorban magamnak, másodsorban a barátaimnak és munkatársaimnak -, hogy miket és miért tervezek erre az évre.

 


Összeszedem a lehetséges programokat, ahogyan az eszembe jut.

1. NetSzemle a number 1

A cél: 100,000 olvasó és ennek 1%-a, azaz 1000 olvasója lehet az előfizetéses havi (később heti) NetSzemle Magazinnak. Kb Heti Válasz vagy Figyelő méretű, terjedelmű és ezekhez hasonló tördelésű lap.

Azt, hogy ki (melyik  tartalom) kerül bele a - remélhetőleg - idővel nagy presztizsű havi (heti) nyomtatott változatba, azt a ézettségi és tetszéi index (vagyis szavazással) leeht eldönteni, persze a végső döntést fenntartom magamak, hiszen elsősorban én elszek a felelős a NetSzemle tartalmáért.

Mérési eszköz: FaceBook ismerősök száma. Jelenleg: 21.

2. Banki érdekvédelem - KÖSZ

A cél ugyanaz:

100,000 támogaó tag a neten (FaceBook ismerős)

1% károsult, azaz 1000 ingatlanalap befektető a pertársasághoz.

3. Kérdezéstechnika.

A séma ugyanaz, nem kezdtem még neki, de ebben már Maya segitsége is kell majd (vagy pedig önként vállalkozóé)

A régi Kérdezéstechnika-oldal helyreállítása sürgős, mert igy teljesen elfelejtve is napi 50 látogatója van az oldalnak és jönnek az online előzetes jelentkezése is.

A séma ugyanaz: havi 150 látogatóból legyen 100,000, akkor ennek 1%-ának szüksége van tréningre (helyesebben ilyen létszámnál) szemináriumra. A próbaüzemet el tudom kezdeni 100 fővel, azaz 10,000 havi látogatónál.

Itt keresni kell valakit/valakiket a régiek közül, akik maguk is akarnak Kérdezéstechnika-tréninget csinálni. Macerás egy project, de az online renoválás kell.

 

A kérdezéstechnika lesz az első olyan 2.0 tréning termék - bár lehet hogy megelőzi a Pénztréning, - ahol a pszichodráma alapű módszert kipróbálom.

Továbbiak:

4. Radikális őszinteség project - bebizonyosdott, hogy nyersen nem eladható. Leginkább talán az LMP-vel szövetkezve lehetne bevezetni, feltéve, ha elfogadják alapértéknek a hazugságmentességet.

Előzmények:

Első nekifutásom - volt vagy 10 éve. Egy 2006-os fórum.

Második nekifutásom

A helyzet az, hogy egyelőre a radikális őszinteségre nincs meg a piaci igény. LMP esélyes.

(Hamarosan irok róluk.)

Jelenleg letiltottam a magam számára, nem érdemes invesztálni bele. Azért néha nem tudom megállni, hogy ne dobjam fel a témát.

5. Pénztréning - kétesélyes, itt a Kérdezéstechnika után "tervezetten" bevezetni, de a magam elakadásai miatt van esély, hogy csak egy blog lesz. Majd meglátjuk. Hobbi-téma, de lehet ráaggatni valami működőképes üzleti modellt.

A tréning a termék. (Mint a legelső, kb. 15 éves Jaguár-tréning, az első itthoni "önfejlesztő" sales tréning volt anakidején, a végzett hallgatók vizsgáztak, és ha akartak egy havi találkoón klubéletet élhettek. Számitógép még nem volt, még a fac is nagy szám volt. Kb. 1991.

Nem tudom, piackutatás, meglátom mit hoz érdeklődésben a blog.

Folytatom, ezek szerint, mert túl hosszú lenne.

Szólj hozzá!

Címkék: tréning 2008/2009 kérdezéstechnika pénztréning

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr65880372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása