Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Vitaindító: Hazaáruló-e a Magyar Nemzeti Bank?

2011.09.11. 09:55 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

A teljes beszédet itt megnézheted!

Tervezem, hogy külön műsorban foglalkozom a témával, és ehhez meghívom a stúdióba Drábik Jánost is, feltéve ha elég értelmes kérdést sikerül összegyűjtenem. Ha benned motoszkál egy kérdés, tedd fel, itt a kommentek között, vagy van egy Facebook-oldal is, amelyen szinte folyamatosan napirenden van ez a téma. Szerdán 11-kor jön Léhmann György ügyvéd úr, ő az a siófoki - egyébként nyugdíjas - ügyvéd, aki a devizahitelesek ügyében beperelte a bankokat. Ha pedig szívesen megtennéd ezt videón, az király és részemről dupla lájk, ehhez meg csak egy webkamera kell és egy youtube-fiók, ahogy ezt egy korábbi bejegyzésben leírtam.

A friss videók nálam mindig a youtube-ra kerülnek először és a reakciótok figyelése alapján döntöm el, hogy mi kerül az online TV műsorába.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr943217385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MAYA2011 · http://jazminka.acnshop.eu/default.asp?CO_LA=HU_HU 2011.09.12. 08:36:18

Félő!!! Nagyon félő, hogy soha nem lesz egyezség!!! Legalábbis, a nép javára soha!!! Ez egy mókuskerék, melyből csak azok hullhatnak ki, akik elvesztík a lakásukat az által!
süti beállítások módosítása