Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Magyar megszolitas

2013.03.08. 06:05 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Szia (neve),

Belekeveredtem egy erdekes ugybe, az interneten egy honlap reszvenyekef iger, ha 5 tagof sikerul meeghivnom az uj kozossegi oldalra. A ceg azonban bujkal, emailekre nem valaszol. Van kedve valakinek segiteni a nyomozasban?

(linked)

...vagy a hosszabb valtozat, amelyet magannyomozoknak irtam:

Szia! Belekeveredtem egy erdekes ugybe, az interneten egy honlap reszvenyekef iger, ha 5 tagof sikerul meghivnom az uj kozossegi oldalra. A ceg azonban bujkal, emailekre nem valaszol. Van kedved  segiteni a nyomozasban? A vegerekene jarni, hogybez egy csalas vagy pedig komoly uzleti ajanlat. A keves tenybkozul az egyik, hogy alig egy-ket het alatt mar 700.000 tagja van, tehat vagy egy nagy botrany vagy egy hatalmas - raadasul magyar - uzleti siker varhato. A Globallhare.com oldalrol szo, hallottal rola?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr755122469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása