Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

One world one language

2012.10.26. 13:19 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

A leveliro engefelyevel teszem kozze az alabbi levelet:

Kedves József,
Rendszeresen olvasom a blogját, mert igen szórakoztatónak találom.
Engedje meg, hogy a Yagooft-al kapcsolatban megosszam önnel amit észrevettem.
Még az elején regisztráltam be Ön alá Jesus Christ néven, csak azért, hogy nem maradjak le semmiről mert érdekelnek a mostanában gomba mód szaporodó MLM átverések.
Az elejétől fogva egyértelmű volt számomra, hogy a turbotalk totális átverés lesz, mert az informatika jelen állása szerint nem igen elképzelhető a google megoldásánál nagyságrendekkel jobb eszközt titokban egy "sufniban" 15 fővel létrehozni.
A globaltalk megjelenésekor az volt a kérdés számomra, hogy honnan sikerült ezt a 90-es évekre jellemző nyelvoktató CD-ROM-ok szinvonalát idéző gagyiságot előkaparni. Arra gondoltam, hogy valami szakdolgozat beadandót sikerült valahogy levenni a polcról vagy egy soha ki nem adott bagóért megvett multimédia CD-ROM-ot portoltak a webre.
Aztán rátaláltam "véletlenül" erre:
"one world one language"
Ugye ismerős?
Érdemes kipróbálni a demót is:
A cégről is megtudunk érdekes adatokat:
Richard McCullough??? Csak nem a Bill testvére?
Nekem úgy tűnik ez egy bukott MLM próbálkozás volt, amit most megpróbálnak átcsomagolni yagooft feliratú aranypapírba, de attól még ugye ürülék marad...
Remélem segítettem abban, hogy Ön is csak kívülről figyelje ezt a nagy átverést.
Kívülről még szórakoztató is :)
Maradok blogjának hűséges olvasója.
tisztelettel
Lovas Péter

1 komment

Címkék: Yagooft Turbotalk Globaltalk

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr794871410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pluszpenzforrasinfo · http://pluszpenzforras.info 2012.10.27. 08:16:34

Én csak azon csodálkozom, hogy te miért mindig ilyen piramisjátékokba nyúlsz bele?
Másrészt, hogy lehet hogy egy Kajárik Béla aki komoly MLM tekintély ilyen gőzerővel támogatja ezt az elejétől biztos pilótajátékot. Már azt se hiszem el, hogy a google meg ezek neve logója nincs levédve csak így valaki használhatja. Én pénzt keresek 35 országból termékalapú MLM el szabályosan legálisan törvényesen valósan.
süti beállítások módosítása