Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Yagooft, eloszervezes

2012.09.15. 01:32 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Minél több embert hoztok magatokkal annál jobban megéri foglalkozni a Yagooft-tal!!

A Yagooft oldalán két ágba gyűjthetitek az embereket. Ha beregisztrál alád valaki, akkor őt még 24 órán belül áthelyezheted egyszer a bal ágra, vagy a jobb ágra. Azért fontos ez, mert számít, hogy ki, ki alá regisztrál, és ki melyik ágon van!

Szóval, ha a Te szponzorodnak van 50 hozott embere és te ebből az 50-ből a 25. helyen regisztráltál, akkor jó eséllyel az utánad regisztrált 24 ember, és az ő utánuk regisztrált embereket megkapod az egyik ágad alá!!

Tehát ha regisztrálsz, kapsz egy bázist, és CSAK az egyik ágat kell jóformán építened! Hozz minimum két főt, add át az informaciot nekik! 
Hozzanak ők is 2-2 főt, és máris jól áll a szénád!

Ugye, hogy nem is olyan bonyolult? :)

Szólj hozzá!

Címkék: Yagooft Eloszervezes Toborzas

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr924778161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása