Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

2012.08.23. 13:51 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Ami eddig történt....
2012.08.16-án csütörtökön bezárta a cég a kapuit, önként, saját akaratából.
 Még ugyan ezen a napon a cég  emberei közölték az indokokat, hogy ennek az ügyészségi nyomozás és annak elősegítése az oka.
A pénteki napon megjelent ez az ügyészség oldalán és az ügyészség adott egy összefoglalást, amelyben csak azt közölte, hogy adatokat kértek be és folyik az anyagok feldolgozása... (http://ncdoj.gov/News-and-Alerts/Alerts/Information-about-Zeekler-Zeek-Rewards.aspx ) 
Még ugyan ezen a pénteki napon megjelent a SEC-es vádirat, amely már hónapokkal ezelőtt elkészült, és amely jelen pillanatban is nyomozati szakban van. Megjelent a cég bezárásáról szóló felirat az oldalon, amely még mindig a nyomozati szak része, tehát nem végleges fejlemény. A jogászok egyeztetnek a zeek-el. stb...Jelenleg a Zeek jogászai a SEC vizsgálati jogkörét is kérdőjelezik, minez még lezárásra vár. (http://www.sec.gov/news/press/2012/2012-160.htm )
Szombati, vasárnapi napra hírzárlatot rendeltek el, ettől függetlenül rengeteg oldalon rengetegféle információ jelent meg, mely egy sem hivatalos.
A Fehér Ház felé elindítottak egy petíciót, melyben kérték a Zeek működésének újraindítását. Az amerikai jog lehetővé teszi ezt, hisz a különböző államok jogai nem egységesek, így egyeztetésekre az elnöki hivatal jogosult. (https://petitions.whitehouse.gov/petition/support-keeping-zeek-rewards-open-stop-sec-and-attorney-general-stealing-our-business/YTbTXj3q )
Vasárnap este Troy Dooly, - aki a cég hivatalos képviselője volt eddig is - megjelentette a következőt: A cég újraindulását ígérik Európában, de ez sem hivatalos, legyetek óvatosak.... (http://mlmhelpdesk.com/breaking-mlm-penny-auction-news-zeek-rewards-aka-rex-venture-inc-opening-in-europe/ ) 
Ezek az eddigi történések.
Tény, hogy sem a SEC, sem az ügyészség nem kobozta el a cég domain-jét, sem a szervereit. Az iroda önként tart zárva. Hírek nem jelenhetnek meg a hírzárlat miatt.
A nyomozások, és az eljárások folyamatban vannak, ítéleteket sehol nem jelentettek meg, a cég részéről senki sem nyilatkozott, a nemzetközi hangulat nem annyira borús, mint a magyar.
Nem tudjuk mi lesz a vége, illetve hogyan folytatódik az ügy. Mi bízunk a legjobbakban, lehet, álmodozók vagyunk, lehet tévedni fogunk.
A legjobb szándék vezérel minket, hogy titeket csak tényekkel, csak valós infókkal lássunk el, és tartsuk a lelket bennetek, és segítsünk, bármi is történne.

2 komment

Címkék: Zeek Zeekrewards Sec Bezaras

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr804727779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ctelkes 2012.08.23. 20:04:24

Sok honlapon olyan feelingje kezd lenni a Zeek-ügynek, mint anno szegény Scienneté volt. Börtönben a vezér, vezető szponzorok hallgatnak, eltűnnek, a kis szegény reménykedők meg közösséget szerveznek a túlélés érdekében, hogy majd ha napokon belül kiderül, hogy a hatóság mekkorát téved, vígan gazdagodnak tovább költekezéseikből. ( ez volt a Sciennet jelmondata, ha jól emlékszem). Állati sokáig birták, talán egy évig is, már a honlapot kezdeményező ürge is rég más hálózatban dolgozott, még mindig reménykedtek, vártak.
Remélem mi nem esünk ebbe a sajnálatos hibába.

ctelkes 2012.08.23. 20:07:07

A "vezetők eltűnnek.." természetesen nem Tamásra és főleg nem rád értem. Többektől hallom viszont, hogy semmiféle tájékoztatást nem kapnak a felsővonaluktól.
süti beállítások módosítása