Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Lendvai Tamas levele

2012.08.18. 14:03 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Kedves Barataim,
 
"A SEC (Securities and Exchange Commission) amerikai kormanyhivatal a mai napon bezaratta a Zeekrewards uzletet mukodteto Rex Venture Group LLC-t es zarolta a ceg bankaszamlain levo 225 millio dollart, annak erdekeben, hogy a karosultakat kartalanitani tudja. A ceg vezetojet , Paul Burkes-t 4 millio dollarra buntettek. A SEC vette at a ceg felugyeletet."
 
Ugy tunik, hogy nekunk , mint vallalkozoknak es vallalkozo szellemu embereknek uj uzleti lehetoseg utan kell neznunk. Sajnalom, hogy sok embernek, koztuk nekem is, a penze, befektetett munkaja, ideje es energiaja karba ment.
 
Sajnos az uzleti elet, mar csak ilyen kegyetlen es rideg, hiaba teszunk meg mindent a siker erdekeben, gyakran onhibankon kivul is elbukunk.
 
Termeszetesen a tovabbiakban is tudositok majd az uj fejlemenyekrol es informaciokrol, segitelek benneteket mint ahogy azt eddig is tettem.
 
Fel a fejjel!
 
Lendvai Tamas

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr104718775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csobád 2012.08.18. 15:04:33

Önhibán kívül, az azért egy kicsit sántít. Ha egy kicsit jobban is utána néznél volna, hogy mibe is fektetsz annyi energiát és pénzt. Piramis játék már várható volt, hogy becsődöl. Már fél éve magyarázom bátyámnak is csak folyton azt erőlteti, hogy ez más, NEM EZ SE MÁS MINT A TÖBBI. A modell ugyanaz mint a többinél csak a körítés változik. Ezekkel csak az embereket csapják be, aki az elején belép az igen kereshet vele, csomó másik ember veszteségén.
süti beállítások módosítása