Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Osszeomlik a ceg?

2012.08.10. 02:29 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

9 komment

Címkék: Kata Zeek Zeekrewards

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr694704750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tozsdeprofit 2012.08.10. 13:52:33

nekem furcsa, hogy egy volt vezető munkatárs nyilatkozik a cégről, negativ hangnemben:

behindmlm.com/companies/zeek-rewards/keith-laggos-ftc-to-hit-zeekler-within-6-months/

tozsdeprofit 2012.08.10. 14:00:28

volt munkaadójáról vagy jót vagy semmit.

amalim 2012.08.10. 14:21:49

Kedves József!
Ha valóban a cég aznapi hasznából származik a jövedelmünk, akkor hogy lehet az, hogy minden hétköznap 1,8-2,1% a profit hónapok óta? Ezt ne mondja nekem senki, hogy minden hétköznap közel ugyanannyi a haszon.Lendvai úr ezt lereagálta a facebook-on, hogy heti lebontásban van a profit. Ez esetben honnan tudják előre a hét teljesítményét.Ha a múlt heti teljesítmény szerint megy, akkor meg nem aktuális az egész. Ezek szerint nekünk nem jó, ha többen leszünk, mert kisebb szelet jut a tortából. És akkor mire való havi 10 dollár tagdíj?

A zeek valóban profi rendszer, mert a 10 dollárokból havonta 10millió dollárja van a cégnek egy milliós aff. rendszerben. Ebből oszt szét azoknak akik épp aktuálisan kikérnek+ a cég haszna(ebben benne vannak az aff befizetések is). Ha a tagdíj nem fedezi az aktuális kikéréseket, akkor csúszások vannak a kifizetésben. (mint most is). Ez a rendszer azonban csakis akkor fenntartható ha exponenciálisan nő a tagok száma, mert Alexa ranking-ben a zeekrewards-ot majdnem tízszer annyian látogatják, mint a zeekler-t.(ennek pont fordítva kéne lenni, hogy hihető legyen a zekkler nyereségének felét visszaosztós duma). Ezt Ön is biztosan jól tudja. Ezek tények. Én is beléptem a zeek-be. Már egy hónapja csinálom. Tetszik a rendszer és szerintem még fenntartható 4-5 évig a tagbefizetések miatt és a növekvő létszáma miatt és azért mert nem kérhető ki egyszerre az összes pénz. Egyedül a mostani 30 dollár befizetése ingatott meg, hogy minden rendben van-e és emiatt most várok a nagyobb összeg befizetéssel. Ez sajnos matrixfenntartási problémákat sejtet. Nem kell matematikusnak , vagy közgazdásznak lenni ahhoz, hogy ezt valaki meglássa. A zeeker is megy, de za csak hab a tortán. Az onnan származó jövedelem arra elég, hogy a vezetők pénzéhségét csillapítsa. Az igazi üzlet a zeekrewards nekik is.Iszonyatos pénzmennyiségről van szó havi szinten. Egy ilyen mértékű embertömegben akkora potenciál van, hogy kisemberként ez nem lehet felfogni. Egy utasításra megmozdul 500000 ember. Egy honlap felfuttatása, egy közösségi oldal létrehozása etc. Többek között ezért tartom fenomenálisnak.

Örülök a blogjának és mindig megnézem a videoit.
Minden tiszteletem az Öné és gratulálok, hogy sikerült megdupláznia a pénzét a zeek-ben.

Éljen a ZEEKREWARDS !

NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok 2012.08.10. 20:17:45

@amalim: Megkerdeztem Tamast, megmutatva a kommentedet, idezem:
en mindenkeppen valaszolnek ra, pl azt, hogy nem minekunk kell kitalalni a lukat a makaronin, mert mi ugysem tudjuk pontosan, hogy hogyan , mimodon szamolnak. Egy biztos, h akik kidolgoztak a kompenzacios rendszert, azok oriasi nevek a szakmaban es tudjak, h mit csinalnak. Az meg abszolut nem igaz, h nem fizetnek, meg soha senkit nem hallottam, aki ne kapott volna penzt. Altalaban, amikor csuszas volt az mindig valamilyen techniaki hiba miatt torent vagy az ewallettek nem mukodtek tokeletesen.

NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok 2012.08.10. 21:32:37

@tozsdeprofit: Nem lep meg, minden sikeres cegnel ez igy van. Ilyen novekedest pedig meg senki sem proukalt, mint a Zeek: masfel ev alatt 2 millio tag, nem csoda, ha vittjak, tamadjak. Nekem az volt meggyozo, meg a belepesem elott, hogy akik benne vannak dicserik, az ovatosabbak kesobb tesznek ble enzt, es lattam, hogy olyan e,berek, bartaim is keresnek vele, akiknek soha semmi nem sikerult elotte. Ja es meg nem lattam a Zeekben un. Bukott e,bert.

pelo0326 2012.08.18. 09:24:29

@amalim: Nagyon jó volt a meglátása. Valóban riasztó volt a 30 dollár. És íme itt az eredménye....bezárt a cég..

tozsdeprofit 2012.08.20. 16:19:43

hát ez óriási öngól, ahogy megnéztem ismét a videot.
Nagyon kellemetlen szituáció.
süti beállítások módosítása