Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Mindenki számára elérhető jövedelmek szponzorálás nélkül is

2012.07.24. 15:29 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Napi nyereségrészesedés:



A tagsági csomagodtól függően kötelező minimum bideket vásárolnod (silver tagság – min 10 bid, gold tagság-min 50 bid, diamond tagság-min. 100 bid). Egy bid ára 1$, min 10 bid vásárlása lehetséges egyszerre. A várárolt bidjeid számának megfelelően pontokat kapsz, ami a napi nyereségvisszaosztás „tőkealapja” lesz. A bideket a Zeekler ügyfeleidnek adják vagy a közös bidbankba kerül, míg a pontok darabszáma után jár neked a napi nyereségvisszaosztás. Ezt a Retail Profit Pool Report menüpontban a VIP PT Balance oszlopban követhetsz nyomon.


Példa: vásárolsz 100 db bidet 100$-ért. A bidjeid a Give Free Bids menüben a közös bidbankba vagy Zeekler ügyfeleidhez kerülnek. A 100 bid fejében kapsz 100 VIP pontot, mely azonnal megjelenik a VIP PT Balance oszlopban. Ha aznap este pl 2%-os a nyereségrészesedés, akkor másnap reggelre 100%-os visszaforgatás mellett a pontjaid összege 102 db lesz, míg újabb 2 bid kerül az ügyfeleidhez vagy a bidbankba.


A napi nyerség 0,5-7% között mozog. Hétfőtől csütörtökig magasabb, péntektől-vasárnapig alacsonyabb a részesedés. Eddigi tapasztalatom szerint június 11. óta az átlagos napi nyereségrészesedés 1,43% volt. (4,72% volt a legmagasabb és 0,65% a legalacsonyabb)

A pontokra 90 napig jár a napi nyereségrészesedés, utána lejárnak és levonódnak az egyenlegből. Viszont a folyamatos pontegyenleg növekedés fenntartására lehetővé teszi a cég a 0-100%-os visszaforgatási lehetőséget.

Példa: 1000 pont esetén a napi nyereség 1,5%, és ha a visszaforgatás 100%-on van, akkor a pontegyenleged növekszik 1015 pontra. Ha ugyanennél a feltételnél a visszaforgatás 70%-on van, akkor a pontegyenleged 1010 pont lesz, míg a készpénzegyenleged 4,5$-ral növekszik, valamint fél $ várakozik a maradékmenüben, mivel csak egész bideket/pontokat lehet visszaforgatni. Valamint 10 bidet kapnak a Zeekler ügyfeleid.

Az egész rendszer tulajdonképpen a kamatos kamat elvére épül, és még a pontok 90 napos lejárata után is folyamatos „tőkealap” növekedés tartható fenn a megfelelő visszaforgatási arány megválasztásával. Az abszolút kritikus visszaforgatási arány, ami mellett már tőkealapod nem növekszik a 70/30 arány. Ez alá sose menj!! Mégis a tanácsom az, hogy 2-3 hónapig mindenképpen tanácsos a 100%-os visszaforgatás, majd a 90/10 vagy 80/20-as arányt javaslom.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr734675247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása