Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Osszefoglalo a Zeekrewardsrol

2012.07.20. 02:19 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

ZEEKREWARDS A BIZTOS PASSZÍV JÖVEDELEM!!!

 

A Zeekler egy 1997 óta működő cég, mely egy aukciós oldalt üzemeltet, ez a

 

ZEEKLER.com

 

Egy aukciós oldal sikere azon múlik, hogy az oldalon minél több felhasználó legyen és minél többen licitáljanak egy-egy termékre.  Sok licitálónál egy aukciós oldal nagyon nyereségesen tud működni. Laikus szemlélőként kérdéses lehet, hogy hogyan termelődik a profit, ha a licit nyertese a terméket jóval az értéke alatt nyeri meg. Azt tudni kell, hogy licitálni bidekkel lehet, melyeket a licitáló előre megvásárol.  A Zeeklernél 1 bid=0,65$. A licit addig tart, míg bizonyos időn belül nem érkezik újabb licit a termékre, akkor az utolsó licitálóé a termék, melynek leütési árát és a szállítási költséget fizetnie kell.

 

Példa: Vegyünk egy 100 $-os terméket, melynek kikiáltási ára 0,01$.  Minden egyes licitnél a termék ára 0,01$-ral emelkedik. Ha mondjuk a termékre 1562 licit érkezett, akkor a leütési ár 15,63$, amennyiért az utolsó licitáló elviszi a terméket és fizet a Zeeklernek 15,63$ + szállítási költséget. Az üzlet ebben ott van, hogy közben a licitálók 1562 db bidet használtak fel, melynek értéke 1562*0,65$=1015.3$

Tehát a 100$-os terméken a Zeekler 15,63+1015,3-100= 930,93$-t nyert.

 

Érthető hát, hogy az aukciós oldal nagyban érdekelt abban, hogy minél több felhasználó licitáljon. A Zeekler ezen felhasználók szerzésére hozta létre a Zeekrewards aukciós programot. Ennek fő célja, hogy a Zeekreward tagok ügyfeleket hozzanak a Zeekler oldalra, cserébe a napi profit 50%-os nyereség-visszaosztásából részesülhetnek.

 

Tehát a Zeekrewards nem befektetés, nem HYIP, nem pénz-újraelosztó oldal, hanem fő célja a Zeekler felhasználók számának növelése, ezzel együtt a nyereségesség növelése, melynek egy részét a partnerprogramban résztvevők közt visszaosztja.

 

 

 

A Zeekrewards partnerprogram működése:

 A programba bárki regisztrálhat, aki elmúlt 18 éves.  Regisztrációkor 3 saját ajánlói honlapot kapsz:

1.
„xy”.zeekrewards.com   --- ez a partnerprogram ajánlói honlapod
2.
„xy”.zeekler.com  --- ez az aukciós ajánlói honlapod, ezt kell hirdetned, ide kell ügyfeleket toboroznod
3.
„xy”.fscstore.com  -- ez a saját webáruház ajánlói honlapod

 Ha free tagként regisztrálsz, akkor részesedhetsz a zeekler és az fscstore saját ajánlói weboldaladon való vásárlások forgalmából, de magából a nyereségből nem.

Hogy az összes juttatásra jogosult légy a három partnercsomag egyikét választanod kell.Ezekért rendszeresen havidíjat kell fizetned, különben free taggá minősülsz vagy kiesel a rendszerből. Ahhoz, hogy jogosult legyél a napi nyereség-visszaosztásra kötelezően bidet kell vásárolnod, mely egyfajta „tőkealapja” lesz a napi nyereségednek. 1 bid = 1$.

3 féle havidíjas csomag közül választhatsz:

1.
Silver-- havi 10$ a tagdíja, kötelező 10 bid vásárlás, 110 bonusz pont
2.
Gold-- havi 50$ a díja, kötelező 50 bid vásárlás, 150 bonusz pont
3.
Diamond-- havi 99$ a díja, kötelező 100 bid vásárlás, 200 bonusz pont

A csomagok tartalmáról később lesz szó. A csomagok közti felfelé váltás bármikor lehetséges.

 

Hogy részesedj a napi nyereség-visszaosztásban naponta fel kell adnod és érvényesítened kell egy hirdetést, melyben a Zeekler oldalt promotálod. Ez napi 3 perc. Érdemes azonban több helyen hirdetéseket feladni, mert a cél a Zeekler ügyfelek szerzése.

 

Szeptember 1-től a Zeekrewards program további feltétele az is, hogy növekedjen a Zeekler ügyfeleid száma, akiknek havidíjas csomagodtól függően különböző számú bideket adhatsz. A celod az, hogy minel tobb bidet, azaz termekmintat ossz szet az ismeroseid kozott! 

 

 

 

Összefoglalva a partnerprogram feltételei:

1.
Havidíjas csomag kiválasztása és a havidíj fizetése havonta.
2.
Csomagtól függően a minimum bidek megvásárlása (lehet több is).
3.
Napi minimum 1 db Zeekler hirdetés feladása és érvényesítése.
4.
Saját Zeekler ügyfél regisztrálása.

 

Mint látható a partnerprogram olyan feltételek szab, amelyek teljesíthetők bárki által és cserébe komoly jövedelmezőséget biztosít.

 

Jövedelmek, jutalékok:

 

Mindenki számára elérhető jövedelmek szponzorálás nélkül is:

 

1.
1.Napi nyereségrészesedés:

A tagsági csomagodtól függően kötelező minimum bideket vásárolnod (silver tagság – min 10 bid, gold tagság-min 50 bid, diamond tagság-min. 100 bid). Egy bid ára 1$, min 10 bid vásárlása lehetséges egyszerre. A várárolt bidjeid számának megfelelően pontokat kapsz, ami a napi nyereségvisszaosztás „tőkealapja” lesz. A bideket a Zeekler ügyfeleidnek adják vagy  a közös bidbankba kerül, míg a pontok darabszáma után jár neked a napi nyereségvisszaosztás. Ezt a Retail Profit Pool Report menüpontban a VIP PT Balance oszlopban követhetsz nyomon.

 

Példa: vásárolsz 100 db bidet 100$-ért. A bidjeid a Give Free Bids menüben a közös bidbankba vagy Zeekler ügyfeleidhez kerülnek. A 100 bid fejében kapsz 100 VIP pontot, mely azonnal megjelenik a VIP PT Balance oszlopban. Ha aznap este pl 2%-os a nyereségrészesedés, akkor másnap reggelre 100%-os visszaforgatás mellett a pontjaid összege 102 db lesz, míg újabb 2 bid kerül az ügyfeleidhez vagy a bid-bankba.

A napi nyerség 0.8-2.2% között mozog. Hétfőtől csütörtökig magasabb, péntektől-vasárnapig alacsonyabb a részesedés. Eddigi tapasztalatom szerint 2011 julius 11. óta az átlagos napi nyereségrészesedés 1,43% volt.

A pontokra 90 napig jár a napi nyereségrészesedés, utána lejárnak és levonódnak az egyenlegből. Viszont a folyamatos pontegyenleg növekedés fenntartására lehetővé teszi a cég a 0-100%-os visszaforgatási lehetőséget.

Példa: 1000 pont esetén a napi nyereség 1,5%, és ha  a visszaforgatás 100%-on van, akkor a pontegyenleged növekszik 1015 pontra. Ha ugyanennél a feltételnél a visszaforgatás 70%-on van, akkor  a pontegyenleged 1010 pont lesz, míg a készpénzegyenleged 4,5$-ral növekszik, valamint fél $ várakozik a maradékmenüben, mivel csak egész bideket/pontokat lehet visszaforgatni. Valamint 10 bidet kapnak  a Zeekler ügyfeleid.

 

Az egész rendszer tulajdonképpen a kamatos kamat elvére épül, és még a pontok 90 napos lejárata után is folyamatos „tőkealap” növekedés tartható fenn a megfelelő visszaforgatási arány megválasztásával. Az abszolút kritikus visszaforgatási arány, ami mellett már tőkealapod nem növekszik a 70/30 arány. Ez alá sose menj!! Mégis a tanácsom az, hogy 3-4 hónapig mindenképpen tanácsos a 100%-os visszaforgatás, majd a 90/10 vagy 80/20-as arányt javaslom.

 

1.
2.Bónuszjóváírás

Tagsági csomagodtól függően a cég bónuszjóváírásban részesít. Ez silver tagság esetén 110 pont, gold tagság esetén 150 pont, diamond tagság esetén 200 pont. A bónuszpontok jóváírása regisztrációkor a Retail Profit Pool menüben a New bonus balance oszlopban látható. Abónuszpontokra 60 napig érvényes a napi nyereség visszaosztás szintén a kamatos kamat elvén és 60 nap után a kezdő bónuszérték feletti részt jóváírják a pontegyenlegedben.

 

Példa: Silver tagság estén a regisztrációt követő 61. napon kb.120-140 pont kerül jóváírásra a VIP pontjaidhoz. Ha addig pl a 61 napon 518 pontod volt, akkor a jóváírás után 638 pontod lesz és a következő napon ez lesz a nyereség-visszaosztás alapja. A kapott 120 pont további 90 napi naponta nyereséget termel neked és növeli a „tőkealapod”.

És ebben rejlik az üzlet nagyszerűsége, hogy ha valaki akár csak 10$-ral kezdi is az üzletet a tőkealapja a 61.napon 140-160 pont is lehet, ami már 80/20 visszaforgatási arány mellett is kitermeli  a havi tagdíjadat és még valamennyi hasznot is hoz.

 

1.
3.Mátrixjövedelem

A partnerprogramban a tagokat a rendszer 2x5-ös mártixban helyezi el, mely balról jobbra telítődik. Érvényesül a spillover elv, ami azt jelenti, ha te nem is szponzorálsz, de a felsővonalad legközelebbi üres helye a te pozíciód alatt van, akkor a rendszer alád teszi be a szponzorai embereit is. Így te szponzorálás nélkül is kaphatsz mártixjutalékot havonta a tagsági szintednek megfelelően silverként 0,25$/fő, goldként min. 0,35$/fő, diamondként  min. 0,4$/fő.

 

Példa: Ha silver tagként 5 fő kerül alád a mátrixban, akkor Te 1,25$ kapsz havonta mátrixjutalékként.

 

1.
4.Ügyfélvásárlási jutalék

Mivel naponta hirdeted a Zeekler oldalad és van egy webáruház oldalad, így előbb-utóbb hirdetéseidre ügyfeleid is lesznek ezeken az oldalakon. Ha ezek az ügyfelek bideket vagy termékeket vásárolnak az oldalaidon, akkor vásárlásuk értékének 20%-át azonnal megkapod a készpénzegyenlegedre. Valamint, ha az ügyfeled bideket vásárol, akkor minden általa elköltött 1$ után a 20%-on felül további 1 pontot ír jóvá neked a cég, mely azonnal megjelenik a VIP Pont egyenlegedben. Sőt a cég további akciója, hogy a bidvásárlásra a 20% készpénz és a pontjóváírás 2 generáció mélységben érvényes.      

Példa: A Zeekler oldaladon beregisztrál hozzád Nagy Pisti -aki az 50-500 ajándékba kapott bidek ellicitálása után-  100 bidet vásárol, melynek ára 65$. Akkor Te azonnal kapsz 13$-t a készpénzegyenlegedre és 65 pontot a VIP pontegyenlegedhez. Sőt ha Pistihez barátja Laci is beregisztrál és ő is vesz 100 bidet 65$ értékben, akkor újra jár neked 13$ készpénzben és 65 pont is.

 

További jövedelmek, jutalékok, ha szponzorálsz is:

1.
5.Direkt partner jutalék

 

Minden közvetlen, általad regisztrált partner után megkapod a tagdíja 20%-át havonta.Silver tag után havi 2$, Gold tag után havi 10$, Diamond tag után havi 20$. Ekkor már a havi 0,25-0,4$ mátrixjutalék pluszban nem jár!!

 

1.
6.Forgalom utáni jutalék

 

Tagsági csomagodnak megfelelően a közvetlen szponzoráltjaid és azok szponzoráltjainak bidvásárlása és visszaforgatott bidjei után %-os jutalákot kapsz. (tehát két generáció mélységben)

 

 Jutalékok összefoglalása:

Szponzorálás nélkül:

1.
Napi nyereség-részesedés (0,8-2.2%)
2.
Bónuszjóváírás 60 nap után minimum 120-140 pont
3.
Mátrixjövedelem a 2x5-ös mátrixban alattad lévő tagok után min. 0,25$/hó
4.
Zeekler ügyfeleid vásárlása után 20% készpénzegyenlegre és minden elköltött 1$ után 1 pont jóváírás két generáció mélységig.

Szponzorációval további:

1.
Közvetlen szponzoráltad havidíja után 20% havonta
2.
Közvetlen szponzoráltad és annak szponzoráltja bidvásárlása és bidvisszaforgatása után 5-10%, illetve 2,5-5% jutalék.

 

 

Jutalékok felhasználása:

 

1.
Készpénzegyenleged illetve mátrixjutalékod 23,5$-tól kikérheted csekkre vagy SolidTrustPay illetve AlertPay számládra, hamarosan az Ewallett is elerheto lesz.

 

2.
Jutalékaidból befizetheted a havi tagdíjadat is (ezt a funkciót csak akkor válaszd, ha ezután BIZTOSAN havonta a belső egyenlegedből tudod rendezni  a tagdíjadat!!)

 

3.
Vásárolhatsz belőle bidet, amely növeli a pontegyenlegedet.

 

 

Követelmények

Természetesen, mivel itt egy partnerprogramról van szó és nem befektetésről, így vannak követelmények is. Ne feledjük a fő cél: a Zeekler aukciós oldal felfuttatása és ügyfelek szerzése.

1.
naponta minimálisan 1 db hirdetés feladása az előre megadott sablonok alapján és ennek érvényesítése a Zeekrewards oldalon.
2.
Ügyfelek szerzése, regisztrálása.
3.
Folymatosan kell ügyfelednek lennie, akinek a bidjeidet adod, hogy kapd a napi nyereség-részesedést.

 

1.
Tagsági csomagonként változó, hogy egy ügyfélnek hány bidet adhatsz maximálisan:silverként max. 50 bid, Goldként max. 250 bid., Diamondként max. 500 bid.

 

 

2.
Ha ugyanis nincs ügyfeled akkor kapod ugyan a napi nyereséget és a bidjeidet is visszaforgatják, de nem kapod meg érte a pontokat, ami növeli a tőkealapod.

 

3.
Ha van ügyfeled, akkor a vásárolt és naponta visszaforgatott bidjeid hozzá kerülnek atagsági csomagodnak megfelelő maximális darabszámig. Ha még nincs ügyfeled, akkor a bidek a cég közös bidbankjába kerülnek, szintén a tagsági csomagnak megfelelő darabszámig. Ha közben lesz ügyfeled, akkor ő  a közös bidbankból azonnal megkapja az ingyen bidjeit, amivel kezdheti az aukció kipróbálását. tehát ez a bidbank a többlet-hiány elvén működik, a cél, hogy az új ügyfél azonnal hozzájusson a bidjeihez.

 

4.
Abban az esetben, ha kimerítetted az egy főnek adható bidszámot, akkor új ügyfelet kell regisztrálnod.

 

<span style="line-height: 14px; font-size: 12px; font-weight: bold; font-family: 'Times New Roma

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr724667368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása