Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

A mai napról...

2012.06.10. 23:09 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Ezen a napon is, ugyanúgy, mint idén egész évben, 2012-ben, döntenünk kell: a könnyebb vagy a nehezebb út mellett, a vágyak, ösztönök, túlzott ragaszkodás az anyagi javakhoz, vagy a tiszta, szellemi ideák, a szívünk mellett. Ezen a napon még tudatosabbnak, éberebbnek kell lennünk, ugyanis a hatások erősebben érnek minket.

Ez a tranzit egy benyomást jelent, valaminek a kezdetét, és a hatás eredménye rajtunk múlik: számolnunk kell azzal, hogy a jövőben vagy az alacsonyabb vágyak, ösztönök dominálnak életünkben, vagy képesek vagyunk a magasabb ideához, erőhöz, a tiszta szív minőséghez kapcsolódni.   

A feladatunk ebben a néhány napban, hogy különös tekintettel legyünk erre a belsőnkben zajló harcra, és minnél több helyzetben (tett, szó, gondolat szintjén) a lelkiismeretünk szerint járjunk el. Mondhatnám úgy is, hogy szívből cselekedjünk, szívből szóljunk és pozitív gondolatokat tápláljunk. Lehetséges, hogy ez a nap megerősíti bennünk azokat az impulzusokat, amelyeket ekkor elültetünk. Figyeljünk tehát oda, hogyan töltjük ezt a napot, mert ez erős kihatással lehet a jövőre.

Tovább a teljes cikkhez!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr554569169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása