Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Megvizsgálom az online MLM-piacot

2012.02.02. 23:04 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Nyitott vagyok minden új és régi lehetőségre, amelyik hitelt érdemlően bizonyítja, hogy mennyi munkával konkrétan mennyi pénzt keresett az illető. Kifejezetten előny, ha 100% online végezhető és ki sem kell tennem a lábam a lakásomból vagy a világ bármely részén egy szállodai szobából. Előny, mondhatnám részemről feltétel, hogy közvetlen partnerem és lehetőleg minden szponzorom vállalja, a cég is fogadja el, hogy minden munka nálam 100% átlátható és ennek érdekében a lehető legteljesebben (vágatlan videó interjúkkal) dokumentáltak.

A saját szempontom egyszerű és egyértelmű: az a célom, hogy a lehető legkevesebb munkával a lehető legtöbb pénzt keresem.

1 komment

Címkék: mlm

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr434054971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.22. 18:35:18

Megszűnt a több évtizedes munkahelyem.
Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezdtem el keresni az interneten. Így bukkantam rá a KMD által kínált lehetősére, melyet mindenkinek ajánlok a mellékelt honlapon:

kmdholding.com/hub3p3a
süti beállítások módosítása