Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Basszus, bénázik a UPS

2011.05.06. 09:52 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Nagyon várom a videotelefont, de valahogy nem akar megérkezni. Tegnap lev.lapot kaptam a futárcégtől, hogy a címet nem találták, ami érthetetlen, felhívom az ügyfélszolgálatot, ahol végül abban állapodtunk meg, hogy ma (pénteken) végre megkapom, itthon várom egész nap. Kicsit morcos voltam, hogy az "egész nap valamikor jöhetnekhez" képest képtelenek pontosabb várható érkezési időpontot adni, de mindegy. Erre az imént telefonál egy arc a cégtől, újra egyeztetve a címet stb., és mondja, hogy jó, akkor hétfőn hozzák. Kiakadtam, reklamáltam, az igéretük betartását kértem. Próbálják, igérte, majd visszahívnak.

Na szóval, még a UPS sem tökéletes, de legalább a hangvétel és a türelmes bánásmód a felindult ügyféllel, az dicséretes. Hogy valami jóval zárjam soraimat.

Még jó, hogy nem videotelefonon beszéltünk, mert akkor látták volna, ahogy lilul a fejem!! :)

Ez a bejegyzés a relaxálódásomat szolgálta, amolyan blogger-öngyógyítás gyanánt.

FRISS! Most telefonáltak, hogy megoldják, megkapom még ma. Na!!!!! :)

Meg kéne tanulnom, ha a szarakodásra ne kapjam fel a vizet, igaz, így elég határozott hangnemben tudok reklamálni. Az lenne jó, ha közben belül nyugis tudnék maradni, de nem tudok, basszus!

Te hogy van az ilyesmivel?

Szólj hozzá!

Címkék: basszus szarakodás ups

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr222881650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása