Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

ACN

2011.04.17. 18:57 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Az ACN-t  Greg Provenzano, Tony Cupisz, Robert Stevanovski és Mike Cupisz alapította 1992-ben Detroit-ban, s mára a világ legnagyobb telekommunikációs mlm cégeként tartják nyilván. Kezdetben csak vonalas telefonszolgáltatással foglalkozott a cég, mára már közel 60 termék van a palettáján. 18 éve 21 országban sikeresen működik, s közel egy milliárd eurós forgalma van. 16 európai országban van jelen. Kelet-Európában elsőként Lengyelország nyitott két évvel ezelőtt, ahol az ACN ismét óriási sikert könyvelhetett el.


2011 első negyedévében indul Csehországban és Magyarországon, majd folyamatosan nyitja meg a kelet-európai, illetve ázsiai országokat. A cég kiemelkedően sikeres gazdasági növekedését mutatja az a tény is, hogy Európában az elmúlt 18 hónapban 400%-os növekedést ért el!

Az ACN elvi működése három alappilléren nyugszik:

1. etika,
2. moralitás,
3. integritás.

A cég tulajdonosai e három alapelvnek betartását szigorúan megkövetelik ugyanúgy a vezetőktől, mint minden más munkatárstól.

Magyarországon 2011. májusban nyit a cég, de már március 21-től lehet regisztrálni.

Itt gyűjtöm az ACN-nel kapcsolatos videós jegyzeteimet. Ha további információra van szükséged és fontolgatod a csatlakozást, nyugodtan keress meg!

 

1 komment

Címkék: acn

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr102834204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.26. 21:32:12

Tudok egy honlapot, amelyen akár több száz, vagy több ezer dollárt is lehet keresni! Minden általad beléptetett tag után 25, illetve 50 dollárt kapsz, valamint minden hónapban rendszeresen a tagok után, illetve vezetői jutalékot. Mindezt a belépési csomagtól függően. Hamar elérhető az 1000 dolláros szint! Ragadd meg a szerencséd regisztrálj és keress még a mai napon a mellékelt honlapon. Mellékesen a honlap egyéb szolgáltatásait is hasznosíthatod!
FM0204.iwowwe.com
süti beállítások módosítása