Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Sajtólistát keresek!*

2011.04.10. 13:56 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Kedves Kolléga!
Bár nem vagyok hivatásos újságíró, hanem eredeti szakmám szerint pszichiáter, a leginkább fejvadászként - sőt "az első magyar fejvadászként" - és az Állásvadászat c. könyv szerzőjeként ismernek.
Most is karriertémákkal foglalkozom. Irom az 1998-ban megjelent "Ki mer gazdag lenni?" c. könyv folytatását, méghozzá nyilvánosan, hiszen kis hazánkban érint vagy 300.000 embert a téma: MLM. A könyvben (most a blogon) dokumentálom, amit csinálok, pl. interjúkat készítek olyan versenyzőkkel, akiknek "nagyon bejött" az a műfaj.
Végül, harmadikként a jelen project. Mivel tapasztaltam, hogy a hivatásos kommunikátorok sem mindig vannak a csúcsán a hiteles személyes kommunikációnak, elhatároztam, hogy ezt - újra - oktatni fogom. Kérdezéstechnikát, legalábbis annak az elméletét már a neten is meg lehet tanulni, de az igazi haszonsításhoz gyakorlás kell. A gyakorlást szolgálja, hogy 2014. május 14-én Kérdezéstechnika tréninget tartok, és szeretném, ha ennek "felvezetése" kapcsán alkalmam lenne kifejteni nézeteimet akár erről a témáról közvetlenül, akár arról, hogy mit jelent a hiteles személyes kommunikáció (és a hitelesség általában) a politikában vagy a celebvilágban, vagy a közélet más szereplőinél.
Ha tehát bármilyen témában amolyan "kommunikációs szakértőre" lenen szükséged, szólj bátran, igyekszem segíteni, ahogy tudok, akár információval, akár mint szekértő.
Készítettem egy levelező listát, amelyre akkor írok, ha valami - szerintem - érdekes és/vagy hírértékű programról szólhatok. Egyébként nem. Várható levéláradat: heti 1-2 email, és be is tartom, amit igérek. (Újabb kedvenc téma: üzleti etika, referenciák, goodwill az üzleti életben, és mindezeket hogyan bolondítja meg a Facebook és a többi webkettes alkalmazás).
Ha tehát havi 1-2 email erejéig érdekes lehet neked (a munkádhoz, vagy egyébként is), hogy mire jutok a webkettes kisérleteimmel, akkor iratkozz fel itt a hirlevelemre. Minden szombat reggel friss, segíthet a jövő heti témák szerkesztésében.
Üdv és kellemes tavaszt!
Jóska
Tel: /1/ 4570903 vagy 30_2227003, skype: telkes
Személyes honlap és bemutatkozás videón.- Nyilvános munkanaplóm
Ui.: Ha ez a levél - úgy érzed - nem neked szól, viszont eszedbe jut valaki, akinek érdemes lenne tudni róla, lérlek továbbítsd neki! Thx.!

*Kérlek, ha van egy jó kis sajtó listád, vagy ismersz zsurnalisztákat, tudasd velem, hogy ezt a levelet elküldhessem neki.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr1002814225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.26. 21:34:51

Tudok egy honlapot, amelyen akár több száz, vagy több ezer dollárt is lehet keresni! Minden általad beléptetett tag után 25, illetve 50 dollárt kapsz, valamint minden hónapban rendszeresen a tagok után, illetve vezetői jutalékot. Mindezt a belépési csomagtól függően. Hamar elérhető az 1000 dolláros szint! Ragadd meg a szerencséd regisztrálj és keress még a mai napon a mellékelt honlapon. Mellékesen a honlap egyéb szolgáltatásait is hasznosíthatod!
FM0204.iwowwe.com
süti beállítások módosítása