Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Most ennek mi legyen a címe?

2011.04.06. 11:32 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Az interneten már újraéledtem, és ott folytatom a NetSzemle.hu műsorát is. Csak dobj egy linket a Facebookon nekem, esetleg egy rövid indoklást, hogy szerinted miért lenne érdemes mindenkinek látnia. Vagy ha nem mindenkinek, akkor kinek. Jó, ha mindig van célcsoportod, minden egyes üzenetnek. Fogok rá példákat mutatni.

Minden szombat reggelre készítek egy friss 1,5-2 órás műsort, amit aztán egész héten át lehet nézegetni a www.netszemle.hu címen vagy a www.telkes.tv címen, amely utóbbin összefoglalom ennek az online kérdezéstechnika oktatás és vállalati tanácsadás legfontosabb tudnivalóit. Továbbra is "közösségi szerkesztéssel" dolgozom, be lehet kapcsolódni, javasolhatsz beszélgető partnert, kérdezheted a főszereplőket és sok más módon (pl. szavazásokkal, kérdőívekkel) is bekapcsolódhatsz ennek az újfajta "reality swhow" típusú műsornak az alakításába. Legyél te is a szerkesztőnk, a szerkesztőség oldalán (www.youtube.com/telkes) megnézheted az összes videót, és a szavazatoddal (lájk) beleszólhatsz, hogy melyik kerüljön adásba közülük. Ezen a módon a NetSzemle.hu VALÓBAN közösségi szerkesztésű, és ez a sajátossága csak markánsabb lesz, ha elindul a "közösségi újságríró képzés", ahol a NetSzemle.hu a legjobbaknak (vizsgafilm) megbízást igér. A cél nem más, mint egy közösségi szerkesztésű félórás esti híradó összeállítása, amelyben maguk a nézők - videobloggerek - tudósítanak arról, amit ők maguk a nap során a legfontosabbnak vagy legérdekesebbnek tartottak.

Mindemellett szervezem a "Polidráma", vagy az újabb nevén "KOssuth Rádió" c. produkciót, amely egy heti félórás műsor lesz (minden szombaton reggelre), amelyet egy 90 perces szocodráma ülésen veszünk fel. Ennek a vezetésére kértem fel Gusztáv barátomat, aki húzza a száját nagyon, mert kerülni igyekszik a nyilvánosságot. Most emészti, amit hallott tőlem a telefonban, de érzésem szerint +++ lesz a vége.

Igazság szerint alig várom, hogy újra dolgozzunk együtt és legyen valami, ami "nagyot szól" e bús magyar honban, hogy áldja meg az Isten.


Ha vállalati programjaim érdekelnek, akkor hivj 457-0903 vagy skpye: telkes
Üdv: Jóska
Dr. Telkes József
pszichiáter, fejvadász, látnok és filmrendező :)
valamint Freeland királya
http://startnap.com/freeland

Szólj hozzá!

Címkék: cimadas

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr652804222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása