Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Annak érdekében, hogy az íráskényszerem ellenére tehermentesítsem...

2011.01.28. 01:02 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

...a fő blogot, a nem időtálló vagy nem mindenkit (?) érdeklő munkanaplómat itt folytatom.

Ma már videóztam, Honti Laci járt nálam. A beszélgetést még nagy kamerával vettem, csak utána vettem észre, hogy a gépemen (amelyet Janó rendbetett) nincs fent a vágó program. Macera. Este Zsizsivel próbálkottuk a Flipet, az első felvételek már fent vannak a YouTube-on. Megkönnyebbítően gyors és kényelmes volt.

Holnap kezdődik az IPhone-os korszakom, ha meg tudom oldani, hogy még aznap kihozza egy motoros futár. Keresgélem, hogy kivel beszélgessek és mit kérdezzek tőle, az előkészületeket ezen a blogon vezetem. Átnézem a Facebook oldalamat.

Mai döntésem még, hogy a halapenz.hu oldalt felújítom, a Mátyás király program részeként, abból az alapelvből kiindulva, hogy a hálapénz fogyasztóvédelmi kategóra, azaz elsősorban az adatvédelmi biztossal kellene megegyezni, hogy gondolja át újra a 6 évvel ezelőtti véleményét, amelyben lényegében megtiltotta a működését. Aki esetleg ne emlékezne: ezen az oldalon a szülő nők beírhatták, hogy mit tapasztaltak az orvosukkal és konkrétan mennyi hálapénzt adtak az orvosnak. Ha jól emlékszem, már 10.000+ felhasználó látogatta az oldalt és az adattartalma is elég komoly lehetett. Végül az adatvédelmi biztos döntését elfogadva az oldal eredeti tulajdonosa felhagyott az egésszel, és én már csak ezután találtam meg a domain nevet egy ezzel foglalkozó oldalon, majd pedig megvettem azt. Ezt követően (2005. tavaszától) az oldalon a vitát szerveztük és kb. 200 tag (ebből kb. 20) aktív részvételével kiveséztük a témát. A Rezidens Szövetség által nemrég javasolt "zöld kereszt" ötletét most komolyan veszik - 2005-ben még harsány röhögés kísérte, amikor a belső fórumról "kiszivárgott" hírként megszellőztették azt az ötletünket, hogy a hálapénzt el nem fogadó orvosok ezt jelezzék egy "No Para" jelvénnyel. Lehet, hogy rákeresek és pár régi okosságot elérhetővé teszek. Természetesen az "agyalással" semmi különöset nem értünk el, viszont a viták után pontosabban megtervezhető az új rendszer, amelyben az adatvédelmi biztosnak is megfelelő módon mégis csak el lehet érni az eredeti célt: a kismamák tájékoztatását a hálapénz összegével kapcsolatban.

Na így, "első munkanaplói bejegyzésként" a hosszú szünet után.

Annyi dolgom, tervem van, hogy azt sem tudom, hol áll a fejem:

- meg kéne fogalmaznunk, hogy pontosan milyen feladatokra milyen embereket keresek

- konkrétan terveznem kell a február 5-i "radikális őszinteség napját"

- a "politikai hitelesség" mérését (kapcs.: Hitelesmber.hu) megoldó valamit rendesen megtervezni és megcsinálni Márkkal.

Végül, de nagyon is nem tuolsó sorban, választ kell találnom az üzleti modellre is, mert ha éjjel-nappal ezt csinálom, - mint ezen a héten - akkor hamarosan felkopik az állunk. Mint a többségnek, de erről lesz majd kérdőív. Nem hiszem, ha tévednék, hogy a többségi vélemény ez lenne: "kéne pénz, de ha MLM, akkor inkább nem. Kapcsolódás: Ki mer gazdag lenni.

Továbbra is keresem és dokumentálom a hálózat-keresésemet, a Botanoo-oldalán írom, vagyis ez is átláható. (Az átláthatóság éppen a mai bejegyzésben most próbára is lesz téve.) Nem akarok ebből egy fikázó blogot, még véletlenül sem, hanem csak úgy érzem, jól jöhet ez még, vagyis hogy rögzítem, amit megtudok és ahogy megtudom egy új hálózatról. Tartok tőle, hogy akinek ez nem tetszik, az nem lesz a szponzorom, bármilyen kecsegtető is lenne a pénzkereset lehetősége.

Továbbra sem tudok jobbat, ha arról van szó, hogy "minél kevesebb munkával minél többet keresni", mint a hálózatszervezés.

Státuszom tehát: hálózat nélküli hálózatszervező vagyok. :)

Csináltam egy új Facebook oldalt: "Fiala János Fun Club" - reggelente az ő műsorát hallgatom a Rádió Q-n, most is - a reggeli műsor ismétlését. (FM 99.5) - Beírtam a NetSzemle fórumba, ha onnan valaki idekattint, akkor elsőnek tudja meg a hírt. :)

Továbbra is Zsizsivel (12 éves fiam) teszteljük a Facebookot, hogy aztán a végén kiderüljön, mit lehet kihozni belőle, ha minden funkcióját alaposan megismerjük. Már próbálgatok egy pár külön applikációt, mint pl. az egyszerű szavazatkészítőt és a "My Profile Ranking" funkciót.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr642619640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.22. 19:48:29

Ezt az oldalt kérlek, máris nézd meg, mert ezzel érdemes lenne
komolyabban foglalkozni:
kmdholding.com/hub3p3a
süti beállítások módosítása