Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Címet adunk utoljára! (Szünetjel)

2009.02.20. 06:29 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Kivéve, amikor címet adunk első nekifutásra. Ha van kész cím a fejemben, beírom, ha nincs, kihagyom.

Mig el nem felejtem, alighanem 2 napig nem lesz frissítés, ha új posztot látsz, akkor az előre be volt tárazva. Családilag offline, wellnes jellegű kikapcs van bétervezve, amelynek során gondolom, végre ki tudom aludni magam, amire nemigen volt példa Karácsony óta.

Új olvasóimnak mondom, hogy ez egy blog, a régóta esedékes "jognyilatkozat" helyett továbbra is az a lényeg, hogy az itt leírtakat nem a nagy nyilvánosságnak szánom, hanem elsősorban magamnak és a munkatársaimnak.

Random reggeli gondolatok, talán ez lehetne a cím.

A hajnalt ma clipmarksolással töltöttem, a NetSzemle oldalán most nem csak a bankokkal kapcsolatos cikkeket, hanem pl. Hankiss Elemér legújabb kezdeményezéről, az "új reformkorról" szóló interjúja a fő cucc. Hankissnek minden írását számon tartom és spórolok rá, hogy ha elérem, meghivjam a 4. (utolsó) rádió adásba. Az "utolsó" itt azt jelenti, hogy a kisérleti műsorok sorozatában az utolsó, ezt követően ülünk le a Radio Q tulajdonosával, hogy eldöntsük, lesz-e folytatás. (Nem biztos, egy korábbi bejegyzésben már irtam részleteket arról, hogy úgy veszem ki, a meglévő stáb nem nagyon örül a megjelenésemnek, és nagy az esélye, hogy nem nem tudnánk együtt dolgozni. Más a hozzáállásunk a munkához, hogy úgy mondjam.)

A rádiózás izgat továbra is, de aszem nem az internetet nyomatom, bár az internetes eszközök erős használatát nem adom fel, hanem valszeg valami válságügyi témában indítanék közéleti beszélgetést, amelyben olyan emberekkel találkoznék, mint pl. Hankissal, akivel régen találkoztunk. (Amikor fejvadász irodát nyitottam a Magyar Televizió, pontosabban Hankiss Elemér volt a Megbízóm - divat még, hogy ezt a szót nagybetűkkel irjuk?)

Meghivnám még Friderikuszt (soha nem találkoztunk), hogy elbeszélgessek vele a médiáról meg hogy hogyan és milyen csapattal készül a műsoraira, Kepes Andrást (fejvadászként szerepeltem az egyik első Desszert műsorában, aztán pár évente, összesen talán 3 alkalommal beszélgettünk), Vitray Tamást (akinek az igéretét évek óta birom, ha civil újságirás iskolát inditok, eljön előadást tartani).

Szivesen beszélgetnék még pár politikus-félével, közülük egyedül Kóka Jánost ismerem, még vállalkozó korában dolgoztunk együtt. Nem a politikai nézeteik, hanem az érdekel, hogy mi a szarért nem válaszoltak azokra a levelekre, amelyeket az ingatlanalapos "kisérletben" anonim érdekvédőként küldtem nekik és hogy miért nem veszik észre, hogy ez a téma egy aranybánya lehetne a számukra, ha a megoldást keresnék a becsapott befektetők kárpótlására és egyáltalán a bankok fékentartása okán. A Gyurcsány / Orbán kommunikációs összehasonlítására is időt kéne kerítenem, előzetesnek legyen annyi, hogy internetes intelligenciában gyurcsűny veri Orbán, legalább 2:1 arányban. De ebből ne vonjon le senki messzemenő következtetéseket.

Szóva a körkérdés a politikusokhoz úgy szól, hogy hogy mernek annyira elkanászkodni, hogy válaszra sem méltatnak egy olyan levelet, amelyben 100.000 ember 433 milliárdjáról van szó. Innen indul a beszélgetés minden parlamenti képviselővel is, hiszen mindegyiknek elküldük az "Összefoglalónkat", és egyetlen egy sem válaszolt. (!)

Most jut eszembe, lehet, hogy Gusztos Péter talán beleolvasott a blogjaimba és ezért nem jött el? (Levélben rákérdeztem az okra, mert ugye nem találgatok, hanem kérdezek, még nem jött válasz.)

Igen, ezek random hajnali gondolatok voltak, ki is engedem a netre, lesz, ami lesz, most 2 napig úgyis hiányozni fog az irás, bár a könyv kéziratát (kinyomtatva!) elviszem magammal.

Vasárnap este leszek legközelebb.

"Szünetjel" - végül is ez lett a cím, most jutott eszembe, amikor éppen kellett.

1 komment

Címkék: szünet címadás

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr68954108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása