Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Vigyázat! Nem lehet leszedni!

2008.04.16. 17:40 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Rövid leszek: jól gondoljátok meg, hogy mit tesztek fel a netre, mert egyszerűen nem lehet leszedni, ami már egyszer felkerült. Először is, nem minden videomegosztó-oldal teszi lehetővé a feltöltött videók törlését, másrészt - s ez a fontosabb -, ha egyszer felkerült a video, azt bárki átveheti, s ha ez egyszer is megtörtént, nem lehet leszedni.

A másik tanulság. Aki velem dolgozik, automatikusan tudomásul veszi az alapelveket, amelyek között itt most az "Átláthatóság" a releváns. Minden velem kapcsolatba kerülő szereplőről irok vagy írhatok, és ami velem történik, abból nem hallgatok el semmit.

Szóval csak azt tedd fel a netre, amit az örökkévalóságnak szánsz, és vedd tudomásul, különösen, ha automatikus megosztókat is használsz, hogy az egyszer útjára indított anyagokat nem lehet "visszaszívni".

Szólj hozzá!

Címkék: video figyelmeztetés telkes video megosztók vigyazat

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr34428633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása