Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Körlevél a lev.listára

2008.03.14. 01:01 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Sziasztok,
ha szeretsz irni, fényképezni, vagy videózni, ha szivesen kipróbálnád magad "civil újságíróként", jelentkezz! Ird meg, miben kérnél segitséget vagy hogy mi akadályoz meg abban, hogy az légy, ami akarsz.  A Munkanaplóban részleteket is találsz bizonyos önképzőkörökről (online), amelyben szeretném összeszedni, akik hasonló webkettes, civil újságírós, blogos projecteken dolgoznak.
Szétválasztottam a blogokat 3 részre, mert hogy egyre több anyag van, amit szeretnék célzottabban adni:
Öngyógyítás 
Munkanapló 
Jegyzetek
Sok új hír van de ezeket nem részletezem,  megtalálod őket a blogokon. Külön felhívom egy cikkre a figyelmdet a Munkanaplóban. Ebben összefoglaltam, hogy melyik magyar blogmotorral mik a tapasztalataim, melyeket ajánlom és melyeket nem, s hogy a végén miért lett nálam a Blog.hu  a győztes.
Üdv és kellemes hétvégét!
Jóska
www.telkes.net

Ui.: Ha van egy kis időd szavazgass , ezt is már szisztematikusan csinálom, remélem a sok kérdés-válasz alapján össze tudok egy fantomképet rakni a szavazók csoportjáról.

Szólj hozzá!

Címkék: blog körlevél japántapasz könyvek öngyógyítás telkes jegyzetek netszemle clipmarks munkanapló

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr66380175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása